Apple gir ut iOS 8.4.1 med forbedringer av Apple Music og Beats 1

Apple gir ut iOS 8.4.1 med forbedringer av Apple Music og Beats 1

Helt overraskende. Slik kom iOS 8.4.1 for noen timer siden, en liten oppdatering som inkluderer flere forbedringer og feilrettinger relatert til Apple Music og Beats 1 Radio. Og det er ikke alt, med iOS 8.4.1 har de også eliminert muligheten for Jailbreak med TaiG.

iOS 8.4 ble utgitt 30. juni for å inkludere støtte for Apple Music og Beats 1. Nå, når litt over en måned har gått, har de fra Cupertino overrasket brukere med en ny versjon. iOS 8.4.1 bringer ikke gode nyheter siden dette er en mindre oppdatering fokusert på å korrigere feil hovedsakelig.

Apple slipper iOS 8.4.1 for iPhone og iPad.

Som vi har sagt før, Hvis du har Jailbreak og ikke vil miste den, er det best å ikke oppdatere til iOS 8.4.1, siden de for øyeblikket har eliminert den muligheten. Imidlertid, fra TaiG Team jobber de allerede for å gjøre det mulig.

Ikke gå glipp | Forbered din iPhone eller iPad for ankomsten av iOS 8.4.1

De viktigste nyhetene i iOS 8.4.1

Så legger vi igjen en liste med hovednyhetene som er inkludert i den nye iOS 8.4.1, som som vi tidligere har sagt, Det er en versjon som hovedsakelig fokuserer på å rette opp feil som finnes i Apple Music og Beats 1 i forrige versjon:

  • Løste problemet som førte til at lagt til musikk ble skjult med Apple Music satt til å bare vise offline musikk.
  • Løse problemer som hindret iCloud Music Library i å aktivere.
  • Løste problemet som fikk forskjellige albumbilder til å vises på andre enheter.
  • Eliminerte problemet som gjorde at “Like” -knappen ikke fungerte riktig mens du hørte på Beats 1.
  • Løst forskjellige problemer artister opplever da de la ut noe via Connect til Apple Music.
  • Et nytt alternativ er inkludert for å legge sanger til en liste når ingen er tilgjengelige.

Apple slipper iOS 8.4.1 for iPhone og iPad.

Dette er de viktigste endringene som du vil finne i iOS 8.4.1. Vi må heller ikke glemme det har klart å korrigere de tre utnyttelsene som ble brukt til fengsel av TaiG.

Hvordan installerer jeg iOS 8.4.1 på iPhone eller iPad?

Som de sier i 9to5Mac, er denne nye versjonen kompatibel med alle iPhone, iPad eller iPod Touch med iOS 8. Som med alle andre versjoner, du kan oppdatere til iOS 8.4.1 ved å koble enheten til iTunes eller Via OTA.

Apple slipper iOS 8.4.1 for iPhone og iPad.

Som vi alltid sier, ikke glem å lage en sikkerhetskopi før du installerer iOS 8.4.1 så du ikke mister noe i tilfelle det er et problem i installasjonsprosessen, selv om ingenting skal skje.