Apple gir ut iOS 9.0.2 og iOS 9.1 Beta 3 for iPhone og iPad

Apple gir ut iOS 9.0.2 og iOS 9.1 Beta 3 for iPhone og iPad

Det ser ut til at Apple har bestemt seg for å gå for å oppdatere per uke, og det er at siden de 16. september satte iOS 9 i omløp, hver onsdag har de gitt ut en ny versjon. Forrige uke slapp de iOS 9.0.1 og i går gjentok de operasjonen med iOS 9.0.2, en mindre oppdatering for å fikse noen feil og forbedre ytelsen til iPhone og iPad.

Det amerikanske selskapet da det ga ut iOS 9 lovet at de ville være spesielt oppmerksom på ytelsen til enhetene, og prøvde å forbedre det så mye som mulig. I tillegg har de benyttet anledningen til å gi ut Beta 3 av iOS 9.1, den første store oppdateringen som kommer om noen uker.

iOS 9.0.2 er nå tilgjengelig for iPhone og iPad.

Med ankomsten av iOS 8 klagde mange brukere på at iPhone eller iPad deres hadde mistet flyt, både i eldre og nyere modeller. Men med iOS 9 har Apple prøvd å løse dette, selv om det fremdeles er ting å forbedre, noe de gjør litt etter litt med disse mindre oppdateringene.

iOS 9.0.2 løser problemer og forbedrer enhetens ytelse

Som med forrige versjon, med iOS 9.0.2 Apple løser noen av problemene som finnes i operativsystemet og forbedrer ytelsen av enhetene spesielt. Selvfølgelig vil selskapet sikkert gi ut noen andre oppdateringer før ankomsten av iOS 9.1.

iOS 9.0.2 er nå tilgjengelig for iPhone og iPad.

JegOS 9.0.2 kan installeres via OTA (Over The Air) direkte fra iPhone, iPad eller iPod Touch, selv om du foretrekker det Du kan også gjøre det ved å koble det til iTunes. Blant nyhetene i denne nye versjonen finner du følgende ting:

  • Løser et problem med innstillinger for å aktivere og deaktivere mobildatabruk for apper.
  • Rettet en feil som forhindret noen brukere i å aktivere iMessage.
  • Rettet en feil som avbrøt iCloud-sikkerhetskopien etter å ha startet en sikkerhetskopi manuelt.
  • Feilen som har å gjøre med feil rotasjon av skjermen når varsler ble mottatt, er løst.
  • Stabilitetsforbedringer i podcaster.

Apple slipper iOS 9.1 Beta 3 for utviklere

På den annen side også iOS 9.0.2 Apple har også gjort tilgjengelig for utviklere den tredje prøveversjonen av iOS 9.1. Blant de viktigste nyvinningene som er funnet i iOS 9.1 Beta er flere bug fixes, forbedringer i Siri og nye emojis.

iOS 9.0.2 er nå tilgjengelig for iPhone og iPad.

Uten tvil har Apple tatt ting veldig alvorlig med iOS 9 og de jobber veldig hardt for å tilby brukerne en best mulig brukeropplevelse.