contadores Skip to content

Apple gir ut iOS 9.2.1 Beta 1 for utviklere

Gutta fra Cupertino stopper ikke et sekund og Den første betaen til iOS 9.2.1 for iPhone og iPad er nettopp blitt gjort tilgjengelig for utviklere. Ved første øyekast ser det ut til å være en mindre oppdatering, så det vil hovedsakelig være fokusert på feilrettinger og ytelsesforbedringer i forhold til forrige versjon.

Apple slapp nylig iOS 9.2, den andre større oppdateringen til systemet som ble ledsaget av forskjellige nye funksjoner relatert til Apple Music, Mail, iBooks og News. Det amerikanske selskapet tok ikke lang tid å lansere den første prøveversjonen av den neste oppdateringen.

Apple slipper iOS 9.2.1 Beta 1 for utviklere.

iOS 9.2.1 gir feilrettinger og ytelsesforbedringer

For øyeblikket er ikke mye kjent om det som er nytt i iOS 9.2.1 Beta 1, men det forventes at de litt etter litt vil bli kjent med litt av hånden til utviklerne. Selvfølgelig vil det sikkert ikke være noen nye funksjoner, men med Apple vet du aldri.

Denne typen mindre oppdateringer som iOS 9.2.1 de går vanligvis ikke utover å gi enhetene større stabilitet og forbedre ytelsen. For øyeblikket er den første betaen til iOS 9.2.1 bare tilgjengelig for utviklere, men det vil sikkert ikke ta lang tid før Apple også slipper den tilsvarende offentlige betaen for alle som vil laste ned den, så lenge de er registrert i tester-programmet. .

Apple slipper iOS 9.2.1 Beta 1 for utviklere.

iOS 9.2.1 Beta 1 har ankommet under byggenummer 13D11. Hvis du er en del av Apple-utviklerprogrammet, kan du laste ned den første betaen av iOS 9.2.1 fra utviklersiden og installere den gjennom iTunes.

Har du installert iOS 9.2.1 Beta 1 på iPhone eller iPad? I så fall, og du har funnet noen nyheter som er verdt å nevne, del den med oss ​​og resten av iPad-leserne i kommentarene.