Apple gir ut iOS 9.3 Beta 6 for brukere og utviklere

I forrige uke slapp Apple den femte betaen av iOS 9.3, bare noen dager senere, den er nå tilgjengelig iOS 9.3 beta 6 både for utviklere og for andre brukere.

Husk at for å teste beta-versjonene av iOS må du være registrert i Programvare prøveprogram fra Apple og i deres Utviklersenter. Vi vil etterlate deg linkene på slutten av denne artikkelen.

iOS 9.3

Den 6. betaen av iOS 9.3 kommer tre måneder etter den offisielle utgivelsen av iOS 9.2, den siste oppdateringen til denne versjonen av Apples mobile operativsystem. Siden har Apple med jevne mellomrom lagt inn nye betaversjoner ved siden av OS X 10.11.4, watchOS 2.2 og tvOS 9.1.

iOS 9.3 beta 6 er tilgjengelig for nedlasting via OTA

Den sjette betaen til iOS 9.3 introduserer en rekke nye funksjoner for iPhone og iPad. En av hovedfunksjonene i denne oppdateringen er ankomsten til den nye Night Shift-modus, et verktøy som tillater det reduser fargetone av blått lys for å la oss sove lettere.

Nattskift

Med iOS 9.3 vil det være mulighet for logg inn med flere kontoer, selv om denne funksjonen er begrenset til MDM (Master Data Management) og ikke er offentlig tilgjengelig.

På den andre siden, mange applikasjoner vil motta nyheter i iOS 9.3. Apple News-appen vil ha flere anbefalinger, en visning i liggende modus for iPhone (horisontalt) og kompatibilitet for online videoer. I tillegg vil Health-appen ha “Activity” -visningen av Apple Watch, og Notes vil tilby brukerne muligheten til å inkludere passord eller beskytte data via Touch ID.

touch_id_notes-640x570

IPhone 6s brukere vil også glede seg over noen nye funksjoner 3D Touch, som nå inneholder raske tilganger til Time, Settings, Health, App Store og iTunes Store.

3D Touch

For å fullføre, vil selskapet inkludere Apple Music på CarPlay, operativsystemet for biler. I tillegg vil seksjonene “Ny” og “For deg” legges til i iOS 9.3, og en ny kartleggingstjeneste med “Nær deg” -plasseringen blir implementert.

Hva er nytt i iOS 9.3 på video

Når kommer den endelige versjonen av iOS 9.3?

Som vi allerede har avansert på forhånd de siste ukene, er den mest sannsynlige og logiske tingen at Apple planla å lansere den endelige versjonen av iOS 9.3 under presentasjonen av iPhone SE og den 9,7-tommers iPad Pro i Keynote som vil ha sted 21. mars. Og hvem vet, kanskje Jailbreak kommer samme uke …

Last ned iOS 9.3 beta 6

Du kan laste ned den nyeste betaversjonen av iOS 9.3 herfra:

Apple Developer Center

Apple-programvaren