contadores Saltar al contenido

Apple gir ut nye animerte klistremerker for iOS 10-meldinger

Under WWDC 2016 introduserte Apple gode nyheter i iOS 10. Meldingsapplikasjonen til iOS vil ha absolutt spektakulære funksjoner som chateffekter og andre veldig nyttige funksjoner som integrasjon i App Store.

Takket være integrasjonen i App Store vil utviklere kunne publisere applikasjonene sine for å tillate brukere sende bankoverføringer, send GIF eller send klistremerker fra Meldinger-appen på iOS 10.

Meldinger-iOS-10

Apple har lansert på App Store Fire applikasjoner med animerte klistremerker for iOS 10-meldinger: Smileys, Hearts, Hands og Classic Mac. Og … Ja, de er allerede tilgjengelige i App Store i Spania.

Dette er de nye klistremerkene for Meldinger fra iOS 10

Den nye versjonen av Meldinger vil gjøre det mye enklere for brukere å dele sine følelser takket være klistremerker i samtaler, på denne måten vil vi ha flere alternativer foruten statiske emojis, som også vil motta en oppdatering som legger til nye smilefjes i iOS 10.

Uten tvil, når iOS 10 kommer i september (sammen med iPhone 7 og iPhone 7 Plus) vil det være mange flere applikasjoner med klistremerker for meldinger.

Vil du se hvordan klistremerkene til de nye Apple-applikasjonene for meldinger i iOS 10 ser ut? Se se!

Klistremerker

Mer om iPadizate | Hvordan bruke de nye iOS 10-emojiene

Last ned de nye klistremerkene for iOS 10

Dessverre er klistremerkepakkene bare tilgjengelige for iOS 10-brukere, så hvis du har lastet ned betaversjonen, oppfordrer vi deg til å prøve dem:

Klassisk Mac

hjerter

hands

smileys

Bilder | TheNextWeb