Apple har allerede 66 førerløse kjøretøy som sirkulerer i California

Apples prosjekt med elbiler har gjennomgått mange forandringer siden vi møtte ham første gang. Kalifornianere så først ut til å forberede en elbil, men så drev prosjektet mot et autonomt kjøresystem.

Også prosjektet har fått flere tilbakeslag Bortsett fra disse retningsendringene, fikk vi nylig vite at en av de ansatte hadde forsøkt å stjele bedriftshemmeligheter knyttet til den autonome bilen.

Apple har lisens i California for å teste sine autonome biler, og de har nylig økt sin flåte, Apple har allerede 66 autonome biler kjører gjennom gatene i den solfylte staten.

Apple har allerede 66 autonome biler som sirkulerer

De siste nyhetene som kommer til oss relatert til Titan-prosjektet forteller det Apple har utvidet sin flåte av autonome biler i California. Apple har allerede 66 autonome biler som blir kontrollert av 111 innleide piloter.

Dette representerer en økning, både i kjøretøy og sjåfører siden 14. mai sist da Apple hadde 55 testkjøretøyer og 83 sjåfører autorisert.

Til tross for denne økningen, Apple er bare det tredje selskapet med flest biler og sjåfører. Først har vi GM Cruise med 117 biler og 333 sjåfører. Så er det Waymo, Google-selskapet, med 72 biler og 411 sjåfører. Andre store selskaper, som Tesla, har færre biler enn Apple.

Det kan interessere deg | Apple vil at du skal bytte ut bilnøklene dine med iPhone

Når det gjelder selve prosjektet er det ikke kjent nøyaktig hva Apple utvikler og hva formålet er. Det normale ville være å tro at denne teknologien kunne komme til biler fra andre selskaper, men Apple selger vanligvis ikke teknologien sin til tredjepart. Californians liker å kontrollere alle faser av produktet.

Det som virker klart er Apples forpliktelse til dette markedetDe siste årene har ikke biler og sjåfører sluttet å øke, så vi kan ha en offisiell kunngjøring om emnet på kort tid.

Spor | Appleinsider