contadores Saltar al contenido

Apple har oppdatert iMovie for iPhone og iPad

Hvis du har vært gjennom iOS App Store nylig, vil du ha funnet en ny oppdatering av iMovie, Apples videoredigeringsapplikasjon.

Den nye versjon 2.2.3 iMovie for iPhone og iPad inneholder noen veldig interessante forbedringer og nyheter til dele og opprette prosjekter.

iPad-Pro-Review-16

Vil du finne ut hvilke funksjoner iMovie-oppdateringen har integrert? Vil du vite om du bør oppdatere appen? Fortsett å lese!

IMovie-oppdatering for iPhone og iPad

Først av alt vil brukerne nå kunne starte prosjekter i iMovie mye raskere Når du velger flere bilder og videoer, vil det lage sekunder å lage et nytt prosjekt.

I tillegg er det også implementert en ny metode for del innhold på Facebook og VimeoSiden begge applikasjonene nå er kompatible med iOS-utvidelser i iMovie.

iPad-mini-3-iMovie

For iPad-brukere har iMovie nå funksjonaliteten Delt iPad (delt iPad). Denne funksjonen lar en enhet dele sine prosjekter med flere mennesker. En ideell funksjon for studenter som jobber i en gruppe for et videoredigeringsprosjekt.

Endelig inneholder versjon 2.2.3 av iMovie en rekke nyttige ytelsesforbedringer, samt integrering av klassiske feilrettinger og stabilitetsproblemer.

Som vi godt husker fra 9to5mac, var den siste oppdateringen av iMovie for iPhone og iPad i september, da applikasjonen fikk 4K videostøtte.

Last ned iMovie for iOS

Du kan laste ned (eller oppdatere) iMovie-appen for iPhone og iPad fra App Store nedenfor:

Hva synes du om de nye funksjonene i iMovie-oppdateringen i App Store? Bruker du vanligvis denne Apple-applikasjonen for å redigere videoene dine? Hva er dine favorittapper for videoredigering for iOS?

Del dette innlegget på de sosiale nettverkene dine, og inkluder dine meninger og erfaringer med iMovie-applikasjonen i kommentarene. Takk for at du deltok!