Apple har registrert sin nye iPad og et Bluetooth-tilbehør i Kina

Apple har registrert sin nye iPad og et Bluetooth-tilbehør i Kina

Det virker stadig mer sikkert at vi vil ha en ny presentasjon fra Apple om noen uker. 12. september ble vi alle overrasket da Apple ikke en gang nevnte to av hovedproduktlinjene sine som iPad og Mac. Da ble muligheten for at selskapet ble vurdert planlegg et eget arrangement i oktober eller november. Nå som det er nesten midten av oktober, har disse teoriene begynt å bli forsterket takket være byråkrati.

Som mange av dere allerede vet, må produkter bestå en kvalitetssertifiseringsprosess i de forskjellige landene de skal distribueres i. Av denne grunn, og fordi postene til organene som er ansvarlige for sertifisering vanligvis er offentlige, filtreres produkter ofte gjennom en ny oppføring i postene. I dette tilfellet, iPad-modeller identifisert som A1876, A1980 og A1993 har dukket opp i Kina MIIT-registeret.

De to første modellene hadde tidligere dukket opp i postene til Den Eurasiske økonomiske kommisjonen, men den tredje modellen er helt ny. I tillegg til disse modellene, som vil være den nye iPad, registrering av en ny Bluetooth-enhet har også dukket opp, som godt kan være fornyelsen av Apple blyanten. Dette tilbehøret forventes også å vises sammen med den nye generasjonen iPad Pro, spesielt etter å ha falt bak sammenlignet med konkurrenter som Surface.

Det kan interessere deg | Bilder av den nye iPad Pro 2018 er lekket, og det er overraskelser

Foreløpig må vi fortsette å vente på Apples neste trekk, som det skal ikke ta for lang tid husk at flere og flere lekkasjer dukker opp. La oss håpe at alt ikke ender det samme som i presentasjonen av iPhone og Apple Watch, der det var veldig lite rom for overraskelser, noe som skuffet mange brukere. Til slutt er nøkkelord alltid den beste tiden å oppdage Apple-produkter.

via | MacRumors