free estadisticas Saltar al contenido

Apple inkluderer Finn venner-appen til iCloud på nettet

abril 27, 2020

Det er en stund siden Apple ikke har oppdatert iCloud nettsted, selv om det er sant at det for noen dager siden trakk ut beta-versjonene av iWork for iCloud å etablere de endelige versjonene.

Nå har Apple introdusert den nye appen Søk i venner i iCloud. Denne web-appen viser oss et kart over vennene våre som har valgt å dele sin beliggenhet med andre mennesker.

Søk i venner

Denne strategien for å optimalisere Search Friends-applikasjonen for iOS 9 og for iCloud-nettstedet er tydeligvis fokusert på denne strategien fremme bruken blant Apple-brukere.

Search Friends er tilgjengelig i iCloud, iOS 9 og OS X El Capitan

I iOS 8 var Find Friends en valgfri app for nedlasting fra App Store. Men nå det er en del av iOS 9 som en naturlig applikasjon.

I OS X vises også El Capitan Find Friends som en widget i dagens visning.

Bilder: 9to5macBilder: 9to5mac

Det er interessant hvordan Search Friends-applikasjonen har nådd til iCloud-nettstedet uten først å vises på beta.icloud.com. Alle de som er villige til å prøve det, du kan gjøre det fra iCloud.com.

Ankomsten av Search Friends på iCloud-nettstedet er veldig bra, men mange brukere fortsetter å be Apple om å starte nett-apper Meldinger, Podcasts, Kart og GarageBand, blant annet for å lettere kunne lagre og administrere dataene i skyen.

Ikke glem å dele denne nyheten med dine venner og familie gjennom de viktigste sosiale nettverkene som du finner tilgjengelige i sosiale samhandlingsknappene som vises øverst og nederst i denne publikasjonen. I tillegg inviterer vi deg til å abonnere på YouTube-kanalen vår, følg oss på Facebook og Twitter.