contadores Skip to content

Apple intensiverer iOS 10-utvikling for WWDC

Det er mindre og mindre for Apple å presentere iOS 10 på utviklerkonferansen WWDC 2016, og åpenbart må Cupertino-selskapet fortsette å intensivere arbeidet med å utvikle det nye mobile operativsystemet for iPhone og iPad.

Så langt er det få ryktene som sirkulerer i nettverket om nyhetene om iOS 10, men vi vet at Apple bør implementere noen endringer i multitasking av iOS 9 og muligens gjøre om stilen til noen aspekter og / eller elementer i grensesnittet i iOS 10.

ios 10

Som vi tidligere antok, Apple har økt utviklingen av iOS 10 i de siste dagene. Hvordan vet vi dette? For det som ser ut til å være, har besøkene på nettet til enheter blitt økt ved å kjøre iOS 10 og OS X 10.12 (som også vil bli presentert på WWDC) siden februar.

IOS 10-enheter surfer allerede på nettet!

Mest sannsynlig er nettlesing fra iPhone og iPad med iOS 10 ment for å teste og teste driften av operativsystemet på Internett, se gjennom forbedringer i Safari, og hvem vet, kanskje også for å teste den nye iPhone SE, 9,7-tommers iPad Pro eller den kommende iPhone 7.

Som vi får beskjed fra MacRumors, begynte besøkene på enheter (iPhone og iPad) med iOS 10 og OS X 10.12 å være synlige fra slutten av 2015. De fortsatte å være tilstede i hele januar måned, og i løpet av måneden Februar har økt markert.

Enhetsbesøk som kjører iOS 10:

Bilde: MacRumorsBilde: MacRumors

Besøk fra enheter som kjører OS X 10.12:

Bilde: MacRumorsBilde: MacRumors

Som du ser på bildene som vi har lagt ved, er det hundrevis av besøk per dag fra enheter med iOS 10 eller OS X 10.12 installert, og sikkert vil disse dataene fortsette å vokse i løpet av denne marsmåneden.

Hva kunne vi se i den nye iOS 10?

Sannheten er at utviklingen av iOS 10 fortsatt pågår, det er ikke en versjon av det mobile operativsystemet som allerede er ferdig, langt fra det, men for noen uker siden begynte de første ryktene om iOS 10. Det ble antydet at Apple Jeg kunne gjøre noen endringer på Siri, HomeKit og iCloud.

I tillegg er det veldig sannsynlig at utviklerne av Apple-programvaren også vil implementere noen nye funksjoner i Photos-applikasjonen, og bringe funksjoner og funksjoner som finnes i den gamle iPhoto-applikasjonen.

ios 10

På den annen side sies det at hovedforbedringene i OS X 10.12 vil fokusere på Siri for Mac, og det er at vi endelig kan ha taleassistenten i OS X.

Mer om iPadizate | Hvilke funksjoner vil vi se i iOS 10?

Årets WWDC (World Developer Conference) vil finne sted mellom 13. og 17. juni, basert på hendelsesplanen på Moscone West Center i San Francisco, hvor Apple har holdt denne konferansen i mange år .