contadores Skip to content

Apple introduserer iOS 12 beta 12 for å fikse sin irriterende feil

Vi oppdaget nylig at den nyeste beta (11) -versjonen av iOS 12 skjulte en vanskelig bug som fikk et popup-vindu til å vises som advarsel om en ikke-eksisterende oppdatering tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch.

Selv om det er en veldig effektiv metode for å bli kvitt denne feilen ved å endre dato og klokkeslett for den mobile enheten, Apple har hastet med å gi ut en ny utvikler-beta. Med denne nye oppdateringen er det allerede 12 beta-versjoner som vi har sett komme.

Bare to uker fra september-keynote, Apple-programvareingeniører jobber hardt for å få Golden Master-versjonen klar av ditt mobile operativsystem for iPhone og iPad. Etter introduksjonen av nye maskinvareprodukter vil det bitne eplefirmaet gi ut den endelige versjonen av iOS 12.

Det kan interessere deg | iOS 12: alle nyhetene om den nye Apple-mobilprogramvaren

Normalt venter Apple til klokken 19 (spansk halvøy) for å lansere en ny beta-programvareoppdatering. Når vi tar hensyn til tidspunktet for denne oppdateringen av iOS 12, kan vi bekrefte uten frykt for å ta feil at det er en nødbetaversjon for å rette opp feilen fra popup-vinduer. Derfor er det ingen andre nyheter å trekke frem ved denne anledningen.

iOS 12 vil tilby brukere av iPhone og iPad noen veldig kule funksjoner som Memojis, som er personlig emoji med utvidet virkelighet; snarveiene til Siri-snarveier, en måte å lage automatiseringer med talekommandoer; søknaden Skjermtid, som vil bidra til å unngå avhengighet av mobiltelefonen; de grupperte varsler og mye mer.

Først, Golden Master-versjonen av iOS 12 vil være tilgjengelig fra 12. september, som vil være når det bitne eplefirmaet presenterer sine nye mobile enheter på et arrangement som skal avholdes på Steve Jobs Theatre i Apple Park.