contadores Skip to content

Apple introduserer iOS 9: Vi forteller deg alle nyhetene for iPhone og iPad

Alle ryktene tydet på det Apple ville presentere iOS 9 på WWDC 2015. Og slik har det også gått, Tim Cook har kommet inn på scenen og kunngjort med applaus og rop om støtte lanseringen av det nye operativsystemet …

Men presentasjonen av iOS 9 har bare vært et lite glimt av alt som grunntonen forberedte for oss i dag, mandag 8. juni. Apple har også gitt ut OS X El Capitan, en ny beta-versjon av operativsystemet Mac, og vi har også kunnet se Apple Music-plattformen og forbedringer i watchOS.

ios-9-novedades-2

I denne artikkelen vil vi fokusere på å fortelle deg alle iOS 9 nyheter, funksjoner og funksjoner. Apple har tatt et stort skritt sammenlignet med tidligere versjoner av sitt mobile operativsystem. Vil du vite hva det gir igjen? Vi advarer deg om at noen av disse funksjonene vil forlate deg målløs … Mange av dem overgår til og med konseptene i video av iOS 9.

iOS 9: alle nyhetene om det nye Apple-operativsystemet

Før du begynner å nevne hver av nyhetene i iOS 9, er det viktig å huske at denne versjonen av Apples mobile operativsystem er i beta og vil være tilgjengelig fra de neste timene for utviklere. Men det vil ikke være før i september når den offisielle versjonen av iOS 9 slippes.

ios-9-nyheter (4)

For en tid tilbake visste vi at Apple jobbet samtidig med de to operativsystemene (iOS 8.3 og iOS 9). jeg er det fikk oss til å forutse at Cupertino-funksjonene ikke ville inkludere for mange funksjoner og de vil fokusere mer på stabilitet og tilby en bedre brukeropplevelse.

Nye funksjoner og andre nye funksjoner i iOS 9

Siri

Til å begynne med har de blitt introdusert mange forbedringer i Siri. I iOS 9 vil Siri faktisk være 40% raskere og 40% mer nøyaktig. Det vil også tillate oss å legge til personlige påminnelser, det vil bringe oss applikasjonstips, bildesøk og flere temaer er introdusert for å diskutere med Siri.

ios-9-nyheter (2)

Spotlight

Spotlight-søk er også forbedret, nå vil Apple-søkemotoren tillate oss finn alt slags innhold som finnes i favorittappene våre og det vil gi oss muligheten til å åpne dem direkte.

ios-9-nyheter (3)

Kalender

Hvis vi nå legger til et sted til en hendelse i iOS 9-kalenderen, vil iPhone foreslå når vi skal forlate, og ta hensyn til selv sanntidstrafikk.

ios-9-nyheter (5)

Apple betaler

WWDC viser oss at Apple faktisk er midtpunktet for teknologisk endring. Og et godt eksempel på dette er måten Apple Pay har endret måten vi betaler på. Har blitt lagt til nye kompatible butikker og brukervennligheten til Passbook-appen er forbedret.

ios-9-nyheter 6

Merknader

I iOS 9 vil notater-applikasjonen endelig ta med en liten verktøylinje som vi kan legge til titler fra, tilpasse tekst, legg til bilder (noe vi intuiserte ville skje snart) og til og med lage oppgavelister.

ios-9-nyheter 7

Maps

Noen forbedringer er gjort i kartprogrammet. Nå transportveier som t-bane, busser og tog. Appen vil også kunne forutsi tiden det vil ta oss å gå fra et sted til et annet. Selv om disse forbedringene vil ta litt tid å nå alle byer i verden.

ios-9-nyheter 8

Nyhetsapplikasjon

Apple har overrasket alle med lanseringen av en ny applikasjon: News. En flott applikasjon som vil automatisk gjenkjenne alle nyheter og artikler av interesse for oss.

ios-9-nyheter 10

Quicktype

I iOS 8 ble tastatursnarveien introdusert, og nå med iOS 9 verktøy for å lime inn, fet, legge til vedlegg, tekstvalg gjennom berøringsbevegelser … og tastatursnarveier til åpne applikasjoner har blitt introdusert!

ios-9-nyheter 12

Fleroppgavekjøring

Vi har overlatt det beste for sist … Apple vil endelig inkludere sanntids multitasking på iPad! Grensesnittet til “App Switcher” er forbedret, og nå kan vi med enkle berøringsbevegelser åpne to applikasjoner samtidig på to måter: Split View og Slide Over. Til og med iOS 9 vil tillate oss å justere størrelsen på hvert vindu. Det er flott! Med denne nye funksjonaliteten vil vi kunne chatte mens du ser på videoer, se på trendene til Twitter mens du surfer på Safari … Og mye mer!

ios-9-nyheter 11

Avslutningsvis har disse funksjonene til iOS 9 overrasket oss positivt, det stemmer det Apple har fokusert mye på stabilitet og feilrettinger som oppstod med ankomsten av iOS 8, noe som antagelig har overdrevet begrenset egenskapene til den nye iOS 2015, men totalt sett fra iPadizate har vi gledet oss og gleder oss til å prøve det. Hva tror du? Tror du at nyhetene i iOS 9 er nok? Forventet du noe mer?

Andre versjoner av iOS: iOS 7, iOS 8