Apple introduserer ny iPad Air, det er nå en realitet!

Apple introduserte nettopp den nye iPad Air

Apple har nettopp annonsert den nye iPad Air. Nettbrettet vi alle kalte iPad 5, endrer navn. Nesten alle funksjonene som hittil ryktes, er bekreftet. Og vi sier nesten alle av dem, for overraskende alle, iPad Air har ikke Touch ID.

Den nye iPad-en bekrefter ryktene, tynnere, smalere og mye lettere. Den har fremdeles 9,7-tommers skjerm og har A7-brikken til iPhone 5s.

Det er offisielt! IPad 5 kalles iPad Air

Som alle ryktene vi har sett de siste månedene påpekt, har den nye 9,7-tommers iPad endret design og vedtatt designen til iPad Mini. Den nye iPad Air er lettere, smalere og tynnere enn den nåværende iPad. Dermed har iPad Air en tykkelse på bare 7,5 mm, sammenlignet med 9,4 mm på den nåværende iPad 4 (20% tynnere), veier mindre enn 500 gram og har mindre sidekanter, som gjør den angitte størrelsen mindre.

I tillegg har Apple fremhevet i presentasjonen at den nye iPad Air har et design unibody det gjør veldig motstandsdyktig.

ipad-air-2

I tillegg til den fornyede designen inkluderer den nye iPad Air, overraskende nok 64-bits A7-prosessor som vi allerede så på iPhone 5s, og dermed ga ekstra kraft til det nye nettbrettet på eplet. Det er mye raskere både på CPU- og GPU-nivå (grafikk). Det er to ganger raskere enn forrige generasjon og inkluderer selvfølgelig også M7 bevegelseskoprocessor. Alt uten å gi opp en teoretisk autonomi på opptil 10 timer.

ipad-air-6 ipad-air-8 ipad-air-7

IPad Air-kameraet vil være 5MP iSight-kamera med mulighet for innspilling på 1080p. FaceTime-kameraet, det vil si frontkameraet, er nytt og har 1,2 megapiksler, som kan spille inn video på 720p. Ja, de har kommentert at den vil ha en dobbel mikrofon.

ipad-air-10

Priser og tilgjengelighet på den nye iPad Air

IPad Air vil være tilgjengelig fra 1. november. Vi vil ha to modeller: den berømte romgrå som Apple har innarbeidet i alle sine enheter og sølvhvit. Den ryktede gullfargen er utelatt.

Når det gjelder priser, er iPad Air tilgjengelig i følgende versjoner og priser:

  • iPad Air WiFi 16GB: € 479.
  • iPad Air WiFi 32 GB: € 569.
  • iPad Air WiFi 64 GB: € 659.
  • iPad Air WiFi 128 GB: 749 €.
  • iPad Air WiFi + LTE 16GB: 599 €.
  • iPad Air WiFi + LTE 32GB: € 689.
  • iPad Air WiFi + LTE 64GB: € 779.
  • iPad Air WiFi + LTE 128GB: € 869.

ipad-air-13

ipad-air-14

ipad-air-12

Offisiell iPad Air-video med spanske undertekster

Kort sagt, den nye generasjonen iPad er allerede blant oss. Vi har bodd noe “knust”Ser at den ikke inkluderer Touch ID fingeravtrykssensor og at det ikke er noen versjon i gull, men vi antar at dette vil favorisere et større lager.

På iPadizate | IPad-luftfunksjoner

Hva synes du om den nye iPad Air? Forventet du noen overraskelse?