contadores Skip to content

Apple Inventory indikerer at ikke-netthinne iPad Mini fortsatt vil være på markedet

En av de ukjente som oppstår før hovednotatens ankomst er om Apple vil fortsette å tilby iPad Mini ikke-netthinna, det vil si 1. generasjon ved siden av iPad Mini 2. Denne praksisen, som har vært vanlig hver gang en ny iPhone-modell har kommet ut, er ikke så mye i tråd med iPad og ville være første gang selskapet har gjort det. Det vil også gjelde tablettene dine.

Hvorfor sier vi dette? Påståtte nylig lekket data, som angivelig kommer fra en indirekte kanal av Apples nåværende inventar, viser at Første generasjon iPad Mini-beholdningen er fortsatt høy, noe overraskende hvis vi vurderer at den neste versjonen av mini-tablett Den blir presentert neste uke.

ipad-mini

Det høye lageret av førstegenerasjons iPad Mini antyder at Apple kunne tilby en slik modell sammen med iPad Mini 2

Selvfølgelig er det umulig å gjette om de lekkede dataene er helt legitime, pluss at det kan være mer enn en tolkning på det. Å være en indirekte kanal for Apples lager, er det ikke mulig å kjenne dataene til de offisielle butikkene til selskapet, men de av forhandlere og sekundærbutikker.

Det er også overraskende at modellene med de høyeste aksjene er 16 og 32 GB WiFiNår nettopp det er de som har mest etterspørsel. Dette forsterker teorien om at Apple kan være interessert i å holde 1. generasjon iPad Mini på markedet til en lavere pris.

lager-eple-ipad-mini

En annen teori som jeg foreslår, dette helt på personlig basis, er muligheten for en prisøkning på iPad Mini 2, noe Cupertino er å venne oss til med hver nye modell de gir ut. Denne prisøkningen kan “kompensere”Med tilstedeværelsen av iPad Mini ikke-netthinna til en mye rimeligere basispris, under 300 dollar.

Dataene viser også høye nivåer av Apple TV-lager, så det ville være vanskelig å se en oppdatering under hovednotatet.

Som de har kommentert i Appadvice, er en av ryktene som stokkes om hvilke produkter vi kunne se i hovednotatet fornyelsen av Apple TV. Som det fremgår av varelageret, er Apple TVs aksjenivåer også stabile, noe som gjør det vanskelig å skimte presentasjonen av en ny modell for denne grunntonen.

apple-bærer-itunes-festival-eple-tv-21

Alle disse dataene kan selvfølgelig ikke bekreftes som 100% sanne, så vi må vente på avgjørelsen som Apple tar denne tirsdagen.

22. oktober Keynote: Ny iPad Mini med netthinnevisning?

Hvis du ønsker å oppdage for øyeblikket hva Apple presenterer i hovednotatet 22. oktober, ikke nøl med, vi vil fortelle deg. Som alltid vil vi overvåke hendelsen LIVE, og du kan følge den gjennom siden vi har laget for den. Hvis du vil, kan du registrere deg nå, og vi vil varsle deg minutter før arrangementet begynner. Klikk på følgende lenke, registrer deg med din e-postadresse, så vil vi varsle deg slik at du kan følge nøkkelordet i detalj.

LIVE oppfølging av Keynote 22. oktober