Apple iPad 3: Ønskede funksjoner

Allerede savnet for lite til at 7. mars kommer, dato der Apple vil presentere en flott nyhet i en av de velkjente grunntonene, og alt tyder på at det er den nye iPad 3, og kanskje også iOS 6

Fra det øyeblikket at “annonse”Det nye Apple-nettbrettet har vi alle fantasert om egenskaper som vi ønsker at den skulle ha. La oss gjennomgå noen av dem her:

iPad 3 med retina-skjerm

Fotografiene som følger med kunngjøringen om Keynote, gjør ikke oppløsningen av iPad 3 for tydelig, men vi kan si at det vil være en skuffelse for alle hvis de 7. mars ikke presenterer en skjerm med Retina skjerm. Det ville være den mest spektakulære endringen som nettbrettet kunne gi, men samtidig den mest gjennomførbare og logiske.

Ny prosessor

Blant de vanligste ryktene tror vi også at det er veldig mulig at vi kjenner den nye utviklingen av Apples bærbare brikker, kanskje kalt A6. A5 har imidlertid ennå ikke blitt utnyttet fullt ut, så det ville ikke være overraskende om brikken til den nåværende generasjonen ble holdt som prosessor for den nye enheten.

Et universelt apparat

IPhone 4S var gyldig for operatører basert på CDMA og for dem basert på GSM-2000. Derfor forventes det at Apple vil ta i bruk denne universaliteten i mobilmodemet for iPad 3, noe som gjør enheten uavhengig av operatøren spesielt. I Spania ville dette ikke være noe problem, siden alle nettverk er basert på CDMA.

4G LTE (Long Term Evolution)

LTE-teknologi lover båndbredder høyere enn vanlig ADSL hjemme, minimale forsinkelser og maksimale overføringshastigheter som multipliseres med ti ganger de gjeldende. I noen land introduseres disse nettverkene litt etter litt, selv om teknologien ennå ikke er moden. En fremtid for Apple vil være å inkludere et fjerde generasjons modem som standard, men vi er ikke sikre på om de vil gjøre det.

Beste kamera

Selvfølgelig kan kameraene på iPad 2 forbedre seg mye. Bare å ta de som ble brukt i iPhone 4 eller iPhone 4S ville allerede blitt utmerkede kameraer. Det er tydelig at ingen tar bilder daglig med ham, men når vi videochatter eller bruker augmented reality, liker vi det se verden med en viss kvalitet.

Siri på iPad 3

Siri skal gå greit til iPad 3Det er en av de grunnleggende pilarene i Apples distribusjon det neste tiåret. Den virtuelle assistenten ville hjelpe med å automatisere og fremskynde mange av de daglige oppgavene vi utfører fra nettbrettet vårt: søk, spørsmål, merknader … Det ville ikke være fornuftig om de ikke inkluderte det.

Stereohøyttalere

IPad-en, med så mange apper for å se på videoer og lytte til musikk, kan bli et stuenhet hvis den hadde stereohøyttalere av høyere kvalitet. Ville også gått bra øke maksimalt volum, fordi noen ganger kommer det til kort. Vi er sikre på at det ikke er en så vanskelig endring å gjøre.

Uten HOME-knapp

Mye har blitt sagt om forsvinningen av HOME-knappen de siste dagene, og spekulerer i om enheten som vises i invitasjonen fra epleselskapet mangler denne knappen eller ikke. I alle fall vil vi elske det iPad 3-rammen er redusert til et minimum. Hvis Hjem-knappen må forsvinne med det, velkommen. Multi-touch bevegelsen for å lukke hånden med de fem fingrene utvidet er ekstremt intuitiv og tjener til å gjøre det samme.

Mer lagringskapasitet

Det er mennesker som raskt kommer til kort fra de vanlige 16, 32 eller til og med 64 GB minnet i de nyeste enhetene på blokken. De fyller enheten med bilder, videoer og musikk og vet aldri hva de skal slette. Det ville ikke skade å ta med et alternativ på 128 GB for de mest krevende, og reduser de skandaløse prisforskjellene mellom versjonene. Det er imidlertid sant at med tjenestene til skylagring, blir stadig mer tvil om behovet for mer lokalt rom.

Smart deksel

Smart Cover-sakene fortryllet alle fra presentasjonen ved siden av iPad 2. Det var en skjermbeskytter, en metode for å låse den opp og også en mer behagelig støtte for arbeidet. De er sikkert fullt kompatible med iPad 3, og kan til og med inkludere en liten redesign for å forlate oss alle overrasket.

Hva er din ønskeliste for den nye enheten? Sammenfaller det på noe tidspunkt med vårt? Legg igjen en kommentar!

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Twitter og Google+ med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!