Apple iPad Air 2: Mulige første bilder lekket

Apple iPad Air 2: Mulige første bilder lekket

De første lekkede bildene av Apples nye iPad Air 2 bekrefter at den har en slankere design og Touch ID

Nok en gang snakker vi om den nye iPad Air 2, men denne gangen følger vi teksten med de første lekkede bildene av det nye nettbrettet. Ta selvfølgelig ikke bildene som offisielle, fordi det fortsatt kan være endringer.

Det er en enorm forventning til denne nye modellen og elver med blekk flyter over nettverket og snakker om det nye nettbrettet. La oss se nærmere på hva de lekkede bildene viser.

La oss gå gjennom de første mulige bildene av den nye iPad Air 2

Vi har allerede diskutert nøye egenskapene til den nye Air 2, men denne gangen har vi de første påståtte bildene. Så vi gjør en rask gjennomgang av hva vi kan se i dem.

Den første tingen som vekker oppmerksomhet når man ser på bildene er den ekstreme tynnheten som det ser ut til at den nye Air 2 kan telle med.. Tilsynelatende vil den nye nettbrettet bare være 7 millimeter tykk. Sammenlignet den med den nye iPhone 6 og 6 Plus, er tykkelsen henholdsvis 6,9 mm og 7,1 mm. Og hvis vi konfronterer den med den forrige iPhone-modellen, iPhone 5s, er den enda underordnet, siden den er 7,6 millimeter tykk.

ipad-luft-2-first-bilder-6

Volumkontroller

Hvis vi går til siden, der volumkontrollene er plassert, ser vi at disse har en design som bare er i flukt med kanten på Air 2 og vi ser ikke dempebryteren som vi er vant til, som vi ser på bildet nedenfor. Vi vet ikke om dette vil skyldes den ekstreme tynnheten denne nye iPad Air-modellen har, så selskapet har bestemt seg for å klare seg uten knappen.

Si at nåværende modeller har en justering som lar deg dempe volumet bare ved å trykke og holde volumknappen nede, så hvis vi til slutt ikke har bryteren, skjer det ingenting.

ipad-luft-2-first-bilder-2

Høyttaler

Vi ser at høyttaleren har et enkelt rutenett med hull, likt det som sees på iPhone 6 og 6 Plus, som vi allerede har nevnt ved en eller annen anledning. Med større hull kan den nye iPad Air 2 høres høyere ut enn tidligere modeller.

ipad-luft-2-first-bilder-3

Mikrofon bak

Hvis vi ser på bildet nedenfor, kan vi se et lite hull ved siden av kameraet. Som vi har kommentert ved andre anledninger, kan dette være en ny mikrofon som inneholder den nye iPad Air 2. Kanskje tjenesten til å dempe støyen fra mikrofonen og gjøre at Siri har en forbedret ytelse, takket være den lavere bakgrunnsstøyen.

ipad-luft-2-first-bilder-4

Trykk på ID-knappen

Vi kan også observere at det er mulig at den har Touch ID-knappen som har blitt talt ved andre anledninger, som det kan sees på bildet. Vi vet fortsatt ikke om denne knappen vil ha materialet fra Sapphire, som iPhone 5s, iPhone 6 og 6 Plus-telefoner gjør.

ipad-luft-2-first-bilder-5

Som vi nevnte i begynnelsen, disse bildene må tas med forsiktighet, siden vi ikke vet om de virkelig tilhører en prototype eller bare er en kopi laget med en 3D-skriver. Det er noen områder som betegner at det ikke er så mye velvære som Apple brukes til å behandle enhetene sine.

Vi vil trekke tvil om alt dette 16. oktober, når nye nyheter når oss fra Cupertino, California. Vi får se om til slutt den nye iPad Air 2 har de 2 GB RAM som ryktene sier, og om den monterer en A8-prosessor eller til og med en forbedret A8X, som vi har sett i iDownloadBlog.

Hva synes du om de nye lekkede bildene av iPad Air 2? Synes du de er pålitelige? Fortell oss hva du synes i kommentarene.