Apple iPad Air 2 og iPad Mini 3 vs.  Resten av tabletter

Apple iPad Air 2 og iPad Mini 3 vs. Resten av tabletter

Apple har presentert sine to nye iPad-modeller: Air 2 og Mini 3

Vi kjenner allerede nyheten som de to nye nettbrettene til epleselskapet vil telle med: iPad Air 2 og Mini 3, nå gjenstår det å se i hvilken posisjon de blir sammenlignet med andre rivaliserende modeller. Det er klart at Apple har satset på at iPad Air 2 er det tynneste nettbrettet på markedet, med bare 6,1 mm tykkelse, er 18% tynnere enn forrige modell. Mini 3 har nye funksjoner, mindre enn vi forventet, men den har dem, for eksempel Touch ID-funksjonen eller mer lagringsplass. Men blir det nok? La oss sammenligne begge modellene med deres nærmeste rivaler.

Sammenligner iPad Mini 3 med konkurrentene

Den nye Mini 3 har ikke kommet med alle nyhetene vi forventet, men til tross for dette har den nye funksjoner, for eksempel en ny design, Touch ID-funksjonen, en ny farge og mer lagringskapasitet. ipad-luft-2-mini-3-tabletter 2- Hvis vi sammenligner iPad Mini 3 med sine nærmeste konkurrenter, som Galaxy Tab 4, Nexus 7 eller Amazon-nettbrettene, kan vi se at den har den største skjermen7,9 tommer sammenlignet med de 7 tablettene med lignende egenskaper vanligvis har. I tillegg vinner det i skjermoppløsningen, takket være Retina-teknologien som Apple-nettbrettet har, og når 2048 × 1536-oppløsningen. Andre aspekter å trekke frem er den interne lagringskapasiteten, som også overstiger konkurrentene, med 128 GB-modellen. Men Når det gjelder RAM lider det av en knapp mengde, 1 GB RAM faller under 2 GB som modeller som Nexus 7 eller Amazon Fire HDX har., for eksempel. IPad Mini 3 taper også i pris også, da det er den dyreste modellen. Det er sant at epletabletten har noen finish som er over konkurrentene, med mye bedre materialer, men det er også sant at prisen skyter opp til € 389 i sin enkleste modell, som er prisen på konkurrentene veldig underordnet i den forbindelse.

Sammenligner iPad Air 2 med konkurrentene

Apple har satset mye sterkere på 9,7-tommers nettbrett, noe som gjør det til det tynneste på markedet. Den har også utstyrt den med den kraftigste prosessoren som merket har i dag, A8X, et forbedret 8Mp-kamera og tilsynelatende vil det ha 2 GB RAM-minne. ipad-luft-2-mini-3-tabletter 3- Når du vender mot iPad Air 2 med sine nærmeste konkurrenter, ser vi at dette nettbrettet er en av de letteste, med en vekt som veldig ligner HTC Nexus 9, selv om den har dårligere materialer. Når det gjelder skjermen har den en veldig lignende oppløsning, for eksempel den av Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 litt høyere, 2560 × 1600 sammenlignet med 2048 × 1536 på Air 2. Den har heller ikke den største skjermen, og når opp til 12 tommer på Microsofts Surface Pro 3-modell. Å være litt under Apple-modellen, HTC Nexus 9, som har 8,9 tommer.

Når det gjelder lagring, Den avanserte modellen til iPad Air har 128 GB, noe som gjør det til et av nettbrettene med mest intern lagringskapasitet og har Microsoft Surface Pro 3-modellen som en tydelig konkurrent., som når 512 GB intern lagring. Når det gjelder prisen for iPad Air 2, ligner den tett på konkurransen. Denne modellen kunne fås i sin enkleste modell for rundt € 489, og tilsvarer Galaxy Tab Pro 10.1, Lumia US2520 og er under € 625 som Microsoft Surface Pro 3 koster. Men uten tvil Den billigste enheten av alle er Googles HTC Nexus, som koster € 389 i sin enkleste modell, slik vi har lært takket være The Straits Times.

Hvis du er interessert, møter vi allerede iPad Air 2, mer detaljert, med sine nærmeste rivaler, som HTC Nexus 9, Galaxy NotePRO og Microsoft Surface 2. Tror du at Apple vil ende opp med å selge mer enn konkurrentene? Fortell oss hva du synes om alt dette i kommentarene.