contadores Skip to content

Apple iPad dominerer nye EPEAT-nettbrettkategorier

Apple iPads leder den nye kategorien nettbrett laget av EPEAT

Etter at Apple hadde noen avvik med EPEAT (Electronic Product Environmental Assessment Tool) -sertifiseringene for snart to år siden, Cupertino-selskapets iPads leder den nye kategorien sertifiseringer for nettbrett, dominerende 134 stillinger av de 135 eksisterende.

I den siste listen over utvalgte nettbrett i kategorien EPEAT, Det er fire forskjellige iPad-modeller som leder rangeringen på listen, og er DELL Venue 11 Pro, med Windows 8.1 installert, det eneste nettbrettet på markedet som er i stand til å gjøre et sted for seg selv på EPEAT-miljølisten.

IPad Air, som hører under kategorien miljøsertifiseringer for nettbrett, er iPad Air, Retina display, Mini, Mini Retina. Dermed oppnår epleselskapet en ny seier takket være sine karismatiske tabletter, selv om denne gangen seieren er knyttet til miljøet.

ipad-apple-domina-categoria-tablets-epeat-3

EPEAT og Apple har ikke alltid hatt et godt forhold …

For noen dager siden, CEO for Green Electronics Council, Robert Frisbee, avanserte denne listen med ros for at mer enn 100 tabletter allerede hadde blitt inkludert i denne kategorien, og at han håpet at mange flere snart skulle bli inkludert, slik at dette ville være veldig positivt for miljøet på planeten vår.

”Vi er veldig glade for å se hvordan flere og flere produsenter oppfordres til å delta på EPEAT-listen. På under en uke er mer enn 100 tabletter registrert med EPEAT, og vi håper å se mange flere i løpet av de kommende ukene. Disse produktene er et spennende tilskudd til EPEAT og et viktig skritt for å redusere miljøbelastningen av en ny type produksjon. Vi er sikre på at de nye produktene vil være ledende i deres tilsvarende kategori. ”

Som vi tidligere har nevnt, har Apple en litt steinete historie med EPEAT, og det er det Cupertino-selskapet trakk sine produkter fra EPEAT-sertifiseringen tilbake i 2012, med tanke på at de ikke hadde mye meningEtter flere klager og kritikk av selskapet, bestemte imidlertid guttene fra Cupertino å slå tilbake og adoptere dem igjen.

Nå vil sikkert mange av dere lure på det Hvordan er det mulig at det er så mange iPads på listen (134), hvis Apple ikke har lansert så mange forskjellige modeller på markedet?. Det spørsmålet har et enkelt svar, og det er at EPEAT-gutta har tatt hensyn til alle generasjoner og alle modeller i henhold til tilkoblingsmuligheter og / eller lagring, så sett fra dette synspunktet er det et så mange modeller og enda mer. .

ipad-apple-domina-categoria-tablets-epeat-2

Siden vi har kunnet lese på Macrumors, har denne nyheten vært en suksess for Cupertino-selskapet, Det forventes at de neste dagene vil flere nettbrettprodusenter bli med i denne kategorien og dele en liste med de mange Apple-produktene.