contadores Skip to content

Apple iPad mini kontra Google Nexus 7 på video!

Den nærmeste konkurrenten til iPad mini er åpenbart Googles Nexus 7. Noen vil kanskje hevde at Apple ble tvunget til å lansere minimodellen på grunn av suksessen som Googles lavkosttablett høste.

Selv om Nexus 7 har vært på markedet en stund, er det rett og slett ingen tvil om at det er et solid alternativ for mange kjøpere. La oss også være ærlige, de fleste enhetsanmeldelser var gunstige og de erkjente at det var et godt nettbrett.

Uansett er det åpenbart at Apple har trukket en strek i sanden med iPad mini, og tilbudet virker ganske overbevisende. Hvordan sammenligner du de to? Vel, ingenting bedre enn med en video.

Nexus 7 tilbyr en god balanse mellom pris og funksjoner. Det er imidlertid ingen tvil om at iPad mini har noe annet. Likevel betaler du en høyere pris for mini, så det er normalt at den har noe annet å tilby.

Vi har allerede hørt det ved flere anledninger, men vi må understreke det igjen, byggekvaliteten til Nexus 7 er ikke engang i nærheten av byggkvaliteten til iPad mini. Google-modellen ved din side ser ut som et nettbrett nesten leketøy. Det er ikke slik at Nexus 7 ikke har et behagelig preg, det er at når du har lagt hendene en stund på Apple-nettbrettet, blir det tydelig at den har et mye høyere forfining og raffinement enn Google-nettbrettet.

Byggekvaliteten på Apple-nettbrettet er eksepsjonell, men den er ikke den beste av denne modellen. Programvaren er det som virkelig får den til å skinne. Hver app fra den personaliserte App Store for iPad fungerer perfekt på denne enheten. Dette betyr at den nylig lanserte iPad mini allerede har en fordel i denne forbindelse fremfor Googles Nexus 7.

Det kan ikke virke rettferdig å sammenligne et ikon som App Store med det relativt nye Google Play, men Google har eksistert lenge nok til å ha hjulpet utviklerne sine til å komme i gang. De beste applikasjonene for smarttelefoner er i App Store. De beste applikasjonene for nettbrett er i App Store. Derfor har Apple allerede en stor fordel.

Jeg har alltid tenkt at Nexus 7 er et anstendig nettbrett, men med lanseringen av mini ser jeg det mer og mer som en stor telefon. Den er full av apper som ikke er tilpasset nettbrettet, og helt ærlig er det synd.

Ja, iPad mini har en høy pris, og ja, skjermen er som på en stor iPhone 3GS (noe forbedret). Har ikke den perfekte maskinvaren. Som alle førstegenerasjons Apple-produkter, tar det vanligvis en eller to generasjoner til å lansere den mest perfekte versjonen som mulig. Faktum er imidlertid at ingen av nettbrettene er noe å skrive hjem om du ser på maskinvarespesifikasjonene.

IPad mini er den desidert beste nettbrettet for sin byggekvalitet og for sitt utmerkede bibliotek med nettbrettoptimalisert programvare. Vi kan klage og sparke alt vi vil om mangelen på netthinneskjerm, eller om at den har en høyere pris enn forventet, men fakta er fakta, og applikasjonene lyver ikke.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Tusen takk!