Apple iWatch skulle ankomme i oktober 2014

Apple iWatch-design av danske Esben Oxholm

En rapport publisert sist fredag ​​i Kina sikrer at det nye Apple iWtach Den vil bli utgitt i oktober 2014. Kilden som gjør at dette ryktet når oss, har en stor rekord med suksesser i fortiden og fortjener derfor høy troverdighet. Alltid i følge kilden tester Cupertino-selskapet to prototyper av jeg ser annerledes. Begge modellene er utstyrt med et 100 mAh batteri som er omtrent en tredjedel av Samsung Galaxy Gears batterikapasitet (315 mAh). Sannheten er at disse dataene overrasker oss fordi en av de største klagene reist av Samsung smatrwatch er autonomi, og hvis dette er slik med et 315 mAh-batteri vet vi ikke hva som kan skje med 100 mAh i Apple iWatch. Det er velkjent at Apple har en tendens til å optimalisere enhetene sine veldig godt med tanke på energiforbruk, men vi vet ikke om det vil være nok slik at det med et 100 mAh batteri kan gi en tilfredsstillende brukeropplevelse.

Tilsynelatende og alltid i henhold til samme kilde iWtach ville ha trådløs lading. Denne trådløse ladingen vil ikke bli utført i henhold til Qi-standarden siden, ifølge kilden, Apple iWtach Det kan lades hvis det er innenfor en radius på opptil 3,2 meter rundt strømkilden. Vi antar at det er et system som ligner på det som også ryktes å innlemme Samsung i de mest ledende terminalene i 2014 og som er basert på magnetisk resonansavbildning for å gi strøm til enhetene. Med dette systemet kan det å plassere noen ladere i bestemte områder i hjemmet gjøre enheter utstyrt med dette trådløse ladesystemet bare når de er hjemme.

Denne informasjonen må tas for hva den er, et rykte. Vi vet ikke hva som er sant i det som vises her, og selv om kilden den kommer fra er ganske pålitelig, vil vi ikke legge igjen tvil før datoen som Apple har valgt for presentasjonen av det nye nærmer seg jeg ser som har vært snakket om i så mange måneder. Sannheten er at datoen som følger med dette ryktet er ganske troverdig fordi den ville sammenfalle med tiden på året når Apple presenterer sine nye mobilterminaler som iPhone og iPad.

via: Ctech.cn