Uncategorized

Apple iWatch vises i ny video

EN nytt konsept av Apple iWatch En ny video vises takket være et selskap som produserer kabler for magnetisk lading og dokker for iPhone-telefoner.

Apple iWatch - konseptApple iWatch – konsept

Fantasien til “Fuse Chicken” har gjort det mulig for oss å sette pris på Apple iWatch i det som ville være en ekte bestselger, med et design som vekker oppmerksomheten til selv de som ikke er fans av merkevaren og viser en helt gjennombruddstil med det vi er vant til å se. Med inkludering av en buet skjerm ville iWatch glede seg over tilkobling med iOS 8.

Apple iWatch - konseptApple iWatch – konsept

Tanken bak Apple smartwatch-konseptet er at det er fullt integrert med Healthbook og gjør det mulig for brukeren å glede seg over en helt ny opplevelse i smartwatch-verdenen. Nylig ble det sluppet en ny utgave av konseptet «Nike + Fuelband», som er ganske lik dette og sikkert tjente som inspirasjon (selv om dette er bredere).

Apple iWatch - konseptApple iWatch – konsept

iWatch sett på video Du kan se på tid, tekst, vær, synkroniseringsdata, utført fysisk aktivitet og mer, så vi er allerede i tråd med hva som kan være en dings som vil utgjøre en forskjell for Apple på salgsnivået.

Apple iWatch - konseptApple iWatch – konsept

Kritikken var som forventet øyeblikkelig, så vi befant oss foran et klokke som i praksis vil være litt komplisert å bruke på grunn av dets smale, spesielt for de med store fingre. Han Apple iWatch maskinvare I virkeligheten kan det avvike fra dette konseptet, men det er et godt inspirasjonselement å lansere produktet i 2014.

Konseptene er illustrasjoner som ikke alltid kommer til uttrykk, men som i dette tilfellet viser en viss sannhet i sine skisser. Vi er sikre på at initiativet som vi viser i artikkelen vil gå i oppfyllelse og begynner å bli sett på endelige bilder for slutten av 2014.

Visstnok vil ikke ryktene om den nye Apple-klokken stoppe, det er grunnen til at vi blir oppmuntret, og vi gir deg denne nye illustrasjonen som vi har elsket, men den har også fått oss til å reflektere over det kollektive bevisstløse som søker å ha en telefonskjerm i håndleddet mer enn et smartur. Vil det være en kompatibel idé?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK