Apple Jobb-tilbud Tips om nytt API / rammeverk i iOS 7

Vi gir deg veldig interessant informasjon. Apple har publisert et nytt jobbtilbud på sin hjemmeside der de leter etter en Frameworks QA-ingeniør som kan hjelpe til med å utvikle seg “Den første iPhone / iPad-applikasjonen som vil bruke et nytt API / rammeverk i den neste versjonen av iOS”.

Husk nå at Apple alltid legger til nye APIer / rammer til nye versjoner av iOS. Men det interessante her er at det direkte refererer til utviklingen av en ny iPhone / iPad-applikasjon som avhenger direkte av dette nye API / rammeverket.

Apples tilbud avslører at det kommer en ny API i iOS 7

Her har du den komplette stillingsbeskrivelsen som er publisert på Apple-nettstedet:

IOS-teamet leter etter en programvareingeniør med høy utvikling og kvalitetssikringsevne for å sikre at iOS SDK er i stand til å møte behovene til hundretusener av utviklere som produserer applikasjoner for den neste flotte iPhone. og iPad.

Ansvaret for denne jobben vil omfatte å utvikle og vedlikeholde en serie testapplikasjoner for de nye API-ene som vil bli utgitt i iOS offentlige SDK. En betydelig mengde tid vil bli brukt på å jobbe med en funksjon for å implementere de nye API-ene som er utgitt for utviklere. Dette inkluderer utvikling av den første applikasjonen som vil støtte de nye API-ene til iOS SDK og også utvikling av noen tjenester som følger med nettet, i tillegg til å teste de forskjellige verktøyene og fikse dataene for å sikre at funksjonene fungerer for utviklere. Du må også samarbeide med de forskjellige ingeniørteamene innen iOS og Apple for å sikre at kvaliteten på APIene / rammene oppfyller våre standarder. “

Selv om iPhone / iPad-appen som er referert til i dette tilbudet er en testapp, antyder den at dette nye API / rammeverket vil være ganske betydelig. Så viktig at tredjepartsapplikasjoner må kunne koble seg til den. Blir det Passbook?

I kjølvannet av ryktene om fallende iPhone-salg og folk som klager over foreldelsen av iOS, venter alle spent på å se hva Apple har laget for neste generasjon av sitt mobile operativsystem. (iOS 7).

Basert på historien, vil vi sannsynligvis se en forhåndsvisning av den nye iOS under WWDC som arrangeres i juni.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog

Forrige artikkelTim Cook sier at han ikke bryr seg om å kannibalisere sine egne produkterNeste artikkelJailbreak for iPad mini, iPad 4 og iPhone 5 Kan komme med iOS 6.1

Jeg elsker alt som har med teknologi, kino, videospill, biler og Formel 1 å gjøre. Noen ganger skriver jeg om teknologi og hjemmekino på min personlige blogg: tucasauncine.com