Apple jobber med en sammenleggbar iPad med 5G

Sammenleggbare enhetene er ikke det at de har blitt utgitt på en veldig god fot, både Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X har fått forsinkelser fordi teknologien ikke ser ut til å være klar ennå. kan være Av denne grunn har ikke Apple gitt ut en slik enhet., selv om det ikke betyr at Apple ikke jobber med det.

Vi har sett noen patenter relatert til en sammenleggbar iPhone og nå en analytiker sier at selskapet til det bitte eplet jobber med en iPad med en fleksibel skjerm som kan brettes, og som også har 5G-teknologi.

Apples bretteenhet vil ikke være en iPhone, den vil være en iPad

En IHS Markit-rapport, reflektert av Economic Daily News, hevder at Apple utvikler en sammenleggbar enhet Det ville ikke være en iPhone som alle forventet, men en sammenleggbar iPad. Et format som vi allerede har sett noen veldig interessante konsepter.

Det er ikke klart si den sammenleggbare iPad-en vil brettes i to, ligner på prototypene til Samsung og Huawei-telefoner, eller hvis ville være mer som en MacBook med doble skjermer, den ene delen ville fungere som en skjerm og den andre som et tastatur, likt dette konseptet som vi så. I tillegg til dette avslører analysen at den ville ha 5G-teknologi.

Denne rapporten er selvfølgelig alt annet enn konkret, vi vet om problemene Apple har hatt med 5G-teknologi, altså det ville være et apparat vi ikke så tidligst før i 2020. Likevel er det interessant å vite at Apple i det minste har planer om lansering av en bretteanordning.

Det virker også ganske logisk at denne sammenleggbare enheten er fra iPad-serien, men iPhone, selv om den blir større, er ganske bærbar, men av 12,9-tommers iPad Pro kan vi ikke si det samme. For øyeblikket kan vi bare vente og se om det dukker opp nye rykter om en enhet som fremdeles har minst et år på markedet.