Apple jobber med endringer for innkjøpssystemet i appen

Apple ønsker å ha endringene i kjøpssystemet i appen klar for neste oppdatering av iOS 7

Det ser ut som, Apple ville jobbe mot klokka i nødvendige endringer i iAP-systemet ditt (Innkjøp i appen), som som kjent er et system som brukeren bruker kan du kjøpe et antall tilleggsinnhold betaling som virtuelle elementer, abonnement, tjenester, nivåer eller spillkart, fra i selve applikasjonen uten å måtte forlate og gå gjennom App Store.

Behovet for å endre driften av iAP-systemet går tilbake i tid, når noen forbrukere de sendte inn sine klager til den amerikanske føderale handelsutvalget relatert til dette salgssystemet. Klager fokuserte først og fremst på muligheten for det mindreårige kunne gjennomføre en uautorisert transaksjon uten at systemet satte noen minste hindringer for å fullføre det, selv når det var nødvendig å oppgi et passord.

Til forsvar for ditt selskap og om hans praksis, uttalte Tim Cook blant annet:

“Foreldrekontrollene på iOS er sterke, intuitive og kan tilpasses, og vi har fortsatt arbeidet med å implementere sikkerhetstiltak for mindreårige. Da vi introduserte iAP i 2009, ble foreldrene proaktivt tilbudt en deaktiveringsfunksjon med én knapp. Vi hørte noen kunder si at det var for enkelt for barn å handle, så vi gjorde raskt forbedringer, til og med skapte flere trinn i kjøpsprosessen. ”

apple-nødvendig-endringer-i-app-1

Men Cooks argumenter var ikke nok og i avtalen med Federal Trade Commission, Apple lovet å returnere brukere minimum 32,5 millioner dollar for kjøp gjort av mindreårige uten samtykke fra foreldrene.

Cooks forklaringer var ubrukelige, og det ble enighet om å returnere unødig belastede beløp og en endring i kjøpssystemet i appen

Dommen slår videre fast at:

“Apple har brutt kommisjonsloven ved å unnlate å informere foreldre om at ved å oppgi passordet for kjøpet, kunne enhver type transaksjon fortsette å bli utført til 15 minutter senere.”

Likt, kommisjonen krever at Apple gjør det:

  • Endre praksis fakturering for å sikre at Apple oppnår uttrykkelig samtykke fra forbrukere og for å bli informert om utgifter i et kjøp i appen før transaksjonen.
  • Forbrukere bør har muligheten til å trekke tilbake ditt samtykke når som helst.

Derfor, og selv om det ifølge Apple gjorde det for brukernes komfort, Du må varsle om disse 15 minuttene til brukeren igjen blir bedt om uttrykkelig samtykke.

Men vi snakker ikke bare om iOS, dette systemet fungerer på samme måte i skrivebordsversjonen av iTunes, men bare for fullstendige applikasjoner.

apple-nødvendig-endringer-i-app-2

Så, og med den forestående ankomst av SXSW-festivalen neste uke, ville epleselskapet skynde seg å ha endringene klare og kunne presentere dem i iOS 7.1-oppdateringen, selv om det i et eller annet innlegg relatert til festivalen ikke var det se den nye versjonen.

Utviklerne av Cupertino-selskapet har ikke det lett, siden implementeringen av de tilsynelatende enkle endringene, ifølge rapporter på MacRumors, de involverer også en serie endringer med et stort antall avhengigheter som utføres gjennom kjøpsprosessen.

Mange tror at blekket har blitt belastet for mye mot Apple og det det endelige ansvaret ligger hos foreldrene Hva tror du?