contadores Skip to content

Apple jobber med LinkedIn-integrasjon i iOS 7

Som vi allerede har nevnt ved flere anledninger i løpet av disse dagene, viste ikke Apple alle nyhetene som iOS 7 inneholder i den siste grunntonen. Vi er sikre på at de fra Cupertino fortsatt har et par ess i ermet som de vil kunngjøre ved neste arrangement, og sikkert dra nytte av presentasjonen av den nye iPhone eller iPad.

Bevis for dette kan sees fra analysen av iOS 7-kildekoden, som viser det Apple tester integrasjon med det profesjonelle sosiale nettverket LinkedIn på systemet sitt. I følge Hamza Sood, som oppdaget denne koden, er den veldig lik den som ble brukt av Apple da den integrerte Facebook og Twitter, de to andre sosiale nettverkene som allerede er til stede i systemet.

Apple tester integrasjon med LinkedIn, det sosiale nettverket for profesjonelle, på iOS 7

Alt tyder på at Apple ønsker å øke tilstedeværelsen av sosiale tredjepartsnettverk på iOS og de mer enn tydelige testene som viser at LinkedIn allerede vises i koden til den første betaen i operativsystemet, er et godt bevis på dette.

Hamza Sood var den første som la merke til tilstedeværelsen av dette nye sosiale nettverket i iOS 7-koden, men ifølge ham noen kodestykker mangler fremdeles slik at integrasjon med LinkedIn kan skje. Sikkert, dette er en av grunnene til at det sosiale nettverket ennå ikke er synlig for brukeren i den første betaen.

Som vi kan se nedenfor, viser bildet navnet på det berømte sosiale nettverket blant de forskjellige kodene som utgjør den første betaen til iOS 7.

kobletIn-ios-7

Men som de sier godt i 9to5Mac, kan vi fremdeles ikke bekrefte tilstedeværelsen av det sosiale nettverket i den neste versjonen av iOS, siden slik integrasjon bare kunne begrenses til interne tester at de fra Cupertino gjør og kan forsvinne for den endelige versjonen. Faktisk ville det ikke være første gang de gjorde noe slikt, i 2010 inkluderte Apple integrasjonen med Facebook i iOS 4, men problemer med avtalen mellom de to partiene forsinket den funksjonen til den nåværende iOS 6.

Som vi kunne se i grunntonen, kunngjorde Apple og LinkedIn samarbeidet deres for neste OS X Mavericks, slik at integreringen i iOS ville være et logisk skritt. I tillegg kommer andre sosiale nettverk som Vimeo, Flickr eller Tencent Weibo De bekreftet også tilstedeværelsen i den neste versjonen av Apples operativsystem.

Vil du se integrasjonen med LinkedIn i neste iOS 7?