contadores Skip to content

Apple jobber muligens med en 12,9-tommers iPad Maxi [Rumor]

Sannheten er at første halvår av 2013 har vært ganske intetsigende når det gjelder nye Apple post-PC-enheter. Det er lenge siden selskapet har presentert noen nyheter på dette feltet, og det ser ut til at mange er ivrige etter nye produkter fra eplebedriften, nyheter som vil riste markedet nok en gang.

IPad Maxi? Nye rykter hevder at Apple jobber med en 12,9-tommers iPad

Vi har ventet lenge på iPad 5, iPad Mini 2 eller den nye iOS 7, så det er ikke rart at fans og investorer begynner å miste tålmodigheten med teamet til Tim Cook.

Men ikke bekymre deg, det ser ut til at ting endrer seg hos Apple og at mange nye produkter kommer fra epleselskapet. EN ny generasjon iPad og iPad Mini De er et faktum, vi vil sannsynligvis se dem i høst. Det er også klart at selskapet vil lansere iOS 7 og en ny versjon av iPhone, muligens kalt iPhone 5S, sannsynligvis også til høsten. På den annen side har vi noen produkter som for øyeblikket bare er en mengde rykter. I denne vesken kan vi legge iWatch smartklokke og den ryktede iPhone Low Cost, i tillegg til den mulige iTV.

Vel, til alle de navngitte produktene, det koreanske nettstedet ETNews Nå legger du til et nytt Apple-produkt. I følge koreanere planlegger eplet å lansere en iPad “Maxi”, et 12,9-tommers nettbrett at Tim Cook planlegger å kunngjøre neste år. Ifølge bransjekilder snakker Apple allerede med noen produsenter av skjermer og andre komponenter i Korea for å levere nødvendige materialer.

ipad-51

Apple kunne målrette dette produktet mot brukere som leter etter ultrabooks og bærbare datamaskiner med en 13-tommers skjerm, og gir denne antatte iPad Maxi en enhet med bedre portabilitet, lengre batterilevetid og en skjerm i lignende størrelse for bedre bruk av produktivitetsapplikasjoner. . Et annet mål for denne 12,9-tommers iPad-modellen vil være den digitale læreboka og utdanningsmarkedene. Den større skjermen vil være egnet til å erstatte tradisjonelle lærebøker, og Apple snakker kanskje med noen av partnerne sine for å utvikle en ny skjermteknologi med mindre gjenskinn., for å være mer nyttige i klasserommet.

Som de sier i Unwiredview, og ifølge det koreanske nettstedet som har publisert informasjonen, kan de fra Cupertino også jobbe med et nytt brukergrensesnitt for å bruke digitale lærebøker.

Som jeg alltid sier, det er bare rykter. I dag er alt mulig, og ingenting kan utelukkes, men det vil virke rart for meg at Apple lanserte en 12,9-tommers iPad Maxi med 11-tommers og 13-tommers MacBook Air på markedet, tror du ikke?

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!