Apple kan avsl√łre gjennomgang av iPad 3 neste uke

Apple kan avsl√łre gjennomgang av iPad 3 neste uke

Tenk deg et √łyeblikk at neste 23. oktober blir iPad Mini faktisk presentert. P√• den tiden ville alle v√¶re forn√łyde med presentasjonen og uten tvil dette er stjerne i begivenheten. I tillegg kan noen nye modeller av iMac eller MacBook Pro presenteres for glede for alle brukere.

Imidlertid har vi i dag fått vite at det er ganske sannsynlig at Apple også vil presentere en gjennomgang av tredje generasjons modell. Det er faktisk den nye iPad-en som kom ut for bare syv måneder siden, og som ville være klar til å komme tilbake til markedet med sine fullstendig omdesignede tarmer.

Noen av disse endringene vil v√¶re de som iPhone allerede har hatt glede av. Vi viser til global LTE-tilkobling eller Lynkontakt for lading og dataoverf√łring. Vi antar at dette er ting som Apple ville √łnsket √• ha med fra begynnelsen av sin tredje generasjons iPad, men som ikke var modne i mars 2012.

Prisene vil åpenbart forbli de samme. Lagringskapasiteten vil heller ikke endres fra 16 GB for WiFi $ 499-modellen. Takket være disse endringene ryktes det også om det terminalen kunne redusere tykkelsen med noen få millimeter, selv om det er noe som ikke kommer til å merke mye.

Hva synes du om denne vurderingen? Er det p√• tide at Apple fornyer tarmen til iPad 3, eller b√łr det vent med √• lansere en fremtidig fjerde generasjons modell neste √•r? Vi antar at de n√•v√¶rende eierne av nettbrettet ikke vil v√¶re veldig forn√łyde med endringer s√• hyppig at de forbedrer fordelene med den nyervervede terminalen.

Jeg personlig synes ganske mulig dette ryktet. Det er den slags ting denne nye Tim Cook Apple gj√łr. Neste tirsdag 23. overlater vi tvil.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!