Apple kan avsløre gjennomgang av iPad 3 neste uke

Tenk deg et øyeblikk at neste 23. oktober blir iPad Mini faktisk presentert. På den tiden ville alle være fornøyde med presentasjonen og uten tvil dette er stjerne i begivenheten. I tillegg kan noen nye modeller av iMac eller MacBook Pro presenteres for glede for alle brukere.

Imidlertid har vi i dag fått vite at det er ganske sannsynlig at Apple også vil presentere en gjennomgang av tredje generasjons modell. Det er faktisk den nye iPad-en som kom ut for bare syv måneder siden, og som ville være klar til å komme tilbake til markedet med sine fullstendig omdesignede tarmer.

Noen av disse endringene vil være de som iPhone allerede har hatt glede av. Vi viser til global LTE-tilkobling eller Lynkontakt for lading og dataoverføring. Vi antar at dette er ting som Apple ville ønsket å ha med fra begynnelsen av sin tredje generasjons iPad, men som ikke var modne i mars 2012.

Prisene vil åpenbart forbli de samme. Lagringskapasiteten vil heller ikke endres fra 16 GB for WiFi $ 499-modellen. Takket være disse endringene ryktes det også om det terminalen kunne redusere tykkelsen med noen få millimeter, selv om det er noe som ikke kommer til å merke mye.

Hva synes du om denne vurderingen? Er det på tide at Apple fornyer tarmen til iPad 3, eller bør det vent med å lansere en fremtidig fjerde generasjons modell neste år? Vi antar at de nåværende eierne av nettbrettet ikke vil være veldig fornøyde med endringer så hyppig at de forbedrer fordelene med den nyervervede terminalen.

Jeg personlig synes ganske mulig dette ryktet. Det er den slags ting denne nye Tim Cook Apple gjør. Neste tirsdag 23. overlater vi tvil.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!