contadores Skip to content

Apple kan bruke IGZO LCD-skjermer for kommende iPad PRO

Apple kan bruke IGZO-teknologi for LCD-skjermer av den nye generasjonen iPad PRO, erstatte IPS LCD-skjermene til iPadene som for tiden finnes på markedet. Vi forteller deg alle detaljene om denne nye teknologien.

IGZO LCD på nye iPad-skjermer

Hvis du ikke vet hva IGZO LCD-teknologi er, så fortvil ikke, det er det vi er her for å forklare det i detalj. Dagens iPad-er bruker IPS LCD-skjermer, som sikkert høres mer ut som deg. Det er mange enheter, ikke bare fra Apple, som bruker denne teknologien til skjermene sine.

eple-lcd-skjerm-IGZO-ipad-pro-3

IGZO LCD-teknologi skiller seg fra IPS ved at den krever mindre strømforbruk, spesielt sammenlignet med skjermbildene til dagens iPads. Men ikke bare dette, det har også mer livlige farger, kraftigere svarte og raskere respons på skjermen, med høy fargemetning. Vi har nylig fått vite at Apple vil fortsette å bruke LCD-teknologi på skjermbildene til fremtidens iPhone 7, og kanskje velge å bruke LCD IGZO.

IGZO-teknologi, for å gi deg flere detaljer om det, er et halvledermateriale som består av indium, gallium, sink og oksygen som blir brukt mer og mer på skjermer hver dag. Også Denne teknologien tillater opptil to ganger mer oppløsning per skjerm, med energibesparelser på opptil 90%.

En nysgjerrighet for disse skjermtypene er at selv når enheten er slått av, lar IGZO-teknologi bildet fortsette og fortsette å vises på skjermen. I den følgende Sharp-videoen kan du se flere aspekter av hvordan IGZO-teknologi fungerer, mer detaljert.

https://youtu.be/zwztl2leNWw

Apple vil implementere denne teknologien på sin iPad PRO

LG Display kunngjorde nylig at epleselskapet forbereder en oppdatering for iMac-en, med en 8K-oppløsning netthinnevisning. De har også hatt ansvaret for å lansere ryktet om det Apple ville implementere IGZO LCD-skjermene i neste iPad PRO, siden denne typen skjerm bruker energi mer effektivt, noe Cupertino er veldig interessert i. Vi fikk vite for noen dager siden at Apple leter etter eksperter på batteri- og strømteknologi.

eple-lcd-skjerm-IGZO-ipad-pro-2

I følge den siste informasjonen, Apple ville ha bedt om denne typen skjerm fra produsentene LG Display, Sharp og Samsung Display. I tillegg kom det for noen dager siden informasjon fra DigiTimes, som opplyste at de tre produsentene begynte å sende de første prøvene av IGZO LCD-skjermer til Apple. Samsung Display produserer for tiden 20 000 enheter av denne typen skjerm per måned, selv om målet er å produsere 60 000 enheter per måned innen utgangen av 2015.

En tynnere iPad PRO med lengre batterilevetid

Det viktigste er det denne teknologien vil gjøre det mulig for Apple å designe en slankere iPad PROSiden denne typen skjerm har en tynnere enhet sammenlignet med tidligere LCD-skjermer. Videre, takket være det lave forbruket av denne typen IGZO LCD-skjermer, iPad PRO vil også ha lavere batteriforbruk, noe som vil øke batterilevetiden til den nye nettbrettet betydelig.

eple-lcd-skjerm-IGZO-ipad-pro-4

Hvis de i Cupertino til slutt bestemmer seg for å implementere denne teknologien i sitt nye utvalg av iPad PRO, er det ingen tvil om at fordelene vil være veldig store: en forbedring i skjermen, økt oppløsning og lavere strømforbruk. Tre aspekter som vil forbedre kvaliteten på epletabletter, slik vi har lært takket være iDownloadBlog.

Hva tenker du om at Apple implementerer IGZO LCD-teknologi på neste iPad? Du kan legge igjen din mening i kommentarene.

Du er interessert i: En påstått iPad PRO-sak avslører en mulig USB-C-port