contadores Skip to content

Apple kan ha startet produksjonen av iPad Air 2 og iPad Mini 3

Apple iPad Air 2 og iPad Mini 3 er kanskje allerede i produksjon

I dag har vi ny informasjon om den nye iPad Air 2 og Mini 3, fordi i henhold til forskjellige informasjonskilder, Apple ville allerede startet sin 9,7-tommers flaggskipbrett og kunne begynne å produsere sin yngre bror i løpet av de kommende dagene.

Selskapet har forberedt seg i flere måneder på presentasjonen av sine nye flaggskip-enheter i 2014. Det mest ryktet av alle og den som har skapt mest forventninger de siste månedene, er selvfølgelig iPhone 6, som praktisk talt er alle omslagene til de viktigste digitale mediene nesten daglig.

Men, de siste ukene har det kommet forskjellige lekkasjer og informasjon som peker mot den nye generasjonen iPad Air og Mini Retina. Faktisk dukket det opp en rapport som nylig hevdet at Apple allerede hadde startet produksjonen av iPad Air 2 og iPad Mini 3 for å ha alt klart til den planlagte lanseringsdatoen, senere i kvartalet eller tidlig neste.

apple-produccion-ipad-air-2-mini-3-2

Apple kunne dekke skjermene på den nye iPad med en antirefleksfilm

I følge kildene til informasjonen, produksjon av iPad Air 2 som vil opprettholde en 9,7-tommers skjerm er allerede i gang, og produksjonen av Mini 3 er trolig i ferd med å starte. I tillegg, som vi har kunnet vite, vil de nye Apple-nettbrettene inkorporere et antirefleksivt materiale som vil dekke skjermen deres slik at brukeren lettere kan lese, uansett om de er på stranden i sterkt sollys eller om de er i sofaen i huset ditt.

Masseproduksjon av iPad Air 2 er allerede i gang, den vil opprettholde samme skjermstørrelse (9,7 tommer) og lanseringsdatoen vil være planlagt til slutten av dette kvartalet eller begynnelsen av nestesa Tim Culpan og Peter Burrows, analytikere av Bloomberg. “I tillegg ville produksjonen av iPad Mini 3 med en 7,9-tommers skjerm også komme inn i produksjonen og vil trolig være klar for lansering senere i år.”De kjente analytikerne fortsatte å bekrefte.

eple-produksjon-ipad-luft-2-mini-3-3

For øyeblikket har praktisk talt alle lekkasjene og informasjonen vi har fått om de nye generasjonene av Apple-nettbrett, fokusert på Air 2, og etterlatt Mini 3 i bakgrunnen. Men, “iPad Air 2-utgangen kan bli litt forsinket på grunn av noen produksjonsproblemer med det antireflekterende belegget, et lag Apple planlegger å belegge sine nye enheter medTim Culpan og Peter Burrows fortsatte.

I tillegg, som vi har kunnet lese i Bloomberg, forventes det at Apple bestemmer seg for å lansere sine nye nettbrett med innebygd Touch ID, noen interne forbedringer på maskinvarenivå og at de inneholder den nye iOS 8. Når det gjelder utgivelsesdatoen, spekuleres det i at Selskapet kunne presentere den nye iPhone 6 i løpet av september måned på en spesiell begivenhet og iWatch på en presentasjon i oktober, så det er ikke helt klart på dette tidspunktet, når eplet vil bestemme seg for å presentere den nye iPad. Vi vil være våken!