contadores Skip to content

Apple kan inkludere noen av disse funksjonene i iOS 10

Hvor morsomt det er å spekulere! Ekte? Og enda mer når det kommer til en ny versjon av iOS. Apple har i hemmelighet testet iOS 10 ? på en stund, men det nye operativsystemet vil ikke bli introdusert før WWDC 2016.

Imidlertid er det mange design og konsepter som sirkulerer på nettet de mulige funksjonene til iOS 10. Youtuber Ralph Theodory har delt noen av ideene sine i en video med en mulig iPhone 7 som ikke har noe avfall. Ikke gå glipp av det! ?

Tidligere, på bloggen vår, delte vi allerede noen av funksjonene vi ønsker for iOS 10, og vi snakket også om hva som er nytt på WWDC. Nå må du bare vente og krysse fingrene for at Apple skal integrere favorittfunksjonene våre på iPhone og iPad. ?

iOS 10

Ny iOS 10-design på en mulig iPhone 7

Så forlater vi deg direkte med videoen av konseptet, og senere Vi vil analysere i dybden alle funksjonene til iOS 10 som er omtalt i videoen.

Kamera

Den første av funksjonene for den fremtidige iOS 10 som vises i videoen er at kameraapplikasjonen Registrerer automatisk QR-koder og gjør det mulig å lagre og / eller dele data og innhold.

iOS 10

justeringer

Det ryktes at Apple vil tillate å eliminere eller skjule innfødte apper, i henhold til denne designen kan dette gjøres fra a nytt iOS 10 Innstillinger apppanel for mer lagringsplass. I tillegg vil applikasjonen være beskyttet med et passord og Touch ID når vi prøver å gjøre viktige endringer i systemet.

iOS 10

Apple-musikk

Apple Music-brukergrensesnittet er fullstendig fornyet. Tilbyr en ny tilpassbar meny med raske handlinger for å endre alternativene vi vil ha raskere tilgang til.

iOS 10

Telefon

Gjennom 3D Touch-funksjonen kan du ringe til bestemte kontakter, sende meldinger eller starte videosamtaler i FaceTime.

iOS 10

Fleroppgavekjøring

Noen ganske kule funksjoner kan integreres i multitasking av iOS 10. For det første vil iPhone-apper vises i samme størrelse på iPad, for å gi en bedre opplevelse. Men du kan også inkludere et windows-system for å endre størrelse på og flytte apper frem og tilbake på skjermen.

iOS 10

Kontroll senter

I Kontrollsenteret for denne iOS 10-designen ser vi nye knapper: Twitter, Siri, Hjem, På / Av, Favorittkontakter … Men det beste av alt er at knappene kan tilpasses helt, slik at vi for eksempel kan endre knappen fra nattskiftmodus til batterisparemodus.

iOS 10

Lengre…

I videoen ser vi også en mulig ny watchOS 3.0 med ideelle alternativer for Apple Watch 2. Forbedringer i applikasjoner, et fornyet brukergrensesnitt, nye områder … og mye mer!