Apple kan lansere 27 “iMac med Retina 5K Display i oktober

I følge de siste ryktene skulle Apple lansere en 27 ”iMac med Retina 5K-skjerm

Det faktum at iPhone 6 har blitt offisiell og allerede har begynt å nå markedet i mer enn tretti land, gjør at det hult for rykter relatert til andre Apple-produkter begynner å høres sterkere ut. Og er det i tillegg til smarttelefonen, Selskapet skal også lansere nye generasjoner av iPad og iMac., stasjonær datamaskin. I følge den siste informasjonen, Apple kunne avduke den nye iMac på et arrangement som skulle finne sted neste oktober.

Kan Apple dra nytte av iPad Presentasjon Keynote for også å introdusere den nye generasjonen iMac? Og er at hvis alt går som planlagt, kunne iPad Air 2 og iPad Mini 3 bli presentert 21. oktober. Men disse iDevices ville ikke komme alene, siden ifølge en anonym kilde Selskapet planlegger å lansere en 27-tommers iMac med en Retina-skjerm med 5K-oppløsning..

imac-27-inches-5k-2

På denne måten iMac med en 21,5-tommers skjerm vil bli den alt-i-ett stasjonære datamaskinen, mens 27-tommeren ville gå til et høyere nivå.

Skjermen på den nye 27-tommers iMac ville ha 5K-oppløsning

Som Jack March kommenterer i rapporten, den nye generasjonen av 27-tommers iMac vil doble oppløsningen på retina-skjermen og ville være 5.120 × 2.880 piksler i stedet for de nåværende 2.560 × 1.440 piksler.

Denne rapporten snakker også om andre funksjoner som kan integreres i den nye iMac som det amerikanske selskapet vil presentere neste måned. Så det antas at det kunne ha det en Intel i7-4790K prosessor den ville fungere med en frekvens på 4GHzDette vil bety at det vil være en nåværende generasjon Haswell-prosessor, ettersom Broadwell, den neste generasjonen av Intel-prosessorer, ikke forventes å komme før i begynnelsen av 2015.

imac-27-inches-5k-3

På den andre siden, Mars kommenterer at den nye Retina 5K-skjermen ville bli drevet av et AMD-grafikkort, noe som vil bety en endring av NVIDIA GPU-er integrert i de nåværende iMac-modellene.

For hans del, 21,5-tommers iMac-modellen vil også ha retina-skjermSelv om dette ikke ville være 5K og vil komme når de nye Intel Broadwell-brikkene er tilgjengelige.

imac-27-inches-5k-4

Hva får vi se på Keynote i oktober?

Fra AppleInsider kommenterer det Apple planlegger kanskje et arrangement i midten av oktober for å avduke den nye 27-tommers iMac og nye generasjoner iPad. I tillegg ryktes det også at gutta fra Cupertino jobbet med en ny generasjon MacBook Air med retina-skjerm, samt på en fornyet Apple TV, selv om noen av disse kunngjøringene kunne bli forsinket til 2015.

Og du, hva tror du vi vil se i Keynote neste oktober? Vil Apple presentere denne 27-tommers iMac med Retina 5K-skjerm?