Apple kan løse iPad-temperaturproblemer

Apple kan løse iPad-temperaturproblemer

Selv om det ikke er et bekymringsfullt problem, har vi hørt rykter om at Apple-ingeniører jobber med en forbedring av den nye iPad, med ideen om foreta to små modifikasjoner.

Den første av dem er å fornye LED-lyset som gir lysstyrke og klarhet til Retina Display, og det andre fikse noen batteriproblemer. Og alt dette for noen rapporter imot Forbrukerrapporter om varmen som sendes ut av enheten.

Kildene til disse ryktene er ikke blitt avslørt, men kommer fra samlebåndsmiljøet i Asia. For å løse varmeproblemer, vil nøkkelen være et redesignet batteri. Det er til og med snakk om at den nye versjonen vil være tynnere og lettere enn den nåværende.

Hvis du endrer LED-lyset som lyser skjermen til et lavere forbruk, vil det i prinsippet også redusere varmen som avgir enheten. To lysdioder brukes for tiden, som til nå var nødvendig for å sette i drift en slik mengde piksler.

Og så, litt etter litt og lydløst, har Apple tenkt å løse varmeproblemer. Husk at de siste studiene viser at den nye iPad de varmer like eller mindre enn andre lignende tabletter.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog