contadores Skip to content

Apple kan slippe iOS 7.1.2 på kort tid

iOS 7.1.2 ville være en oppdatering for å forbedre oppdagede problemer så langt

Det synes som Apple planlegger å gi ut en oppdatering til det nåværende operativsystemet, iOS 7.1.2-versjonen for iPhone og iPad, noen uker etter presentasjonen av iOS 8 på WWDC14. Denne oppdateringen vil fokusere på å korrigere feil oppdaget så langt, selv om selskapet selvfølgelig kan dra fordel av å inkludere andre forbedringer.

For en stund siden innrømmet det kaliforniske selskapet at det var det arbeider med å løse noen feil og problemer med den nåværende versjonen. Det er ikke kjent nøyaktig hva endringene i denne nye oppdateringen vil være, men vi mistenker at de kan ha sammenheng med noen brukerkrav i nyere tid.

Oppdatering-iOS-1

Løsninger for å fikse hull relatert til iPad og iPhone sikkerhet og personvern

Først av alt, det kunne det Svar på iBeacon-tilkoblingsfeil i kryptering av e-postvedlegg og dataoverføring som forårsaket problemer relatert til brukernes personvern. På denne måten har de fra Cupertino allerede kunngjort i en uttalelse om å være klar over disse problemene og deres vilje til å fikse dem i en “fremtidig programvareoppdatering”.

For det andre ser det ut til at Apple også vil inkludere i oppdateringen en løsning for sikkerhetsfeilen som oppstod på låseskjermen Etter å ha mottatt en ubesvarte samtale, kan du gi tilgang til applikasjoner som ikke i utgangspunktet skulle være tilgjengelige i den tilstanden.

Endelig er det problemet relatert til iMessage, som etter å ha åpnet en konto og registrert telefonnummeret holder tilbake alle mottatte tekstmeldinger, selv om brukeren flytter til en annen mobil plattform. Det er ikke hundre prosent trygt, men kanskje med iOS 7.1.2 ville denne ubehagelige situasjonen bli rettet.

IOS-oppdatering

Mens du venter på iOS 8, optimaliser ditt nåværende system

Vi vil se hva som gir denne oppdateringen, fra Appadvice advarer de oss om at det ikke er første gang Apple gjør endringer i operativsystemet sitt etter lansering av sin nye beta-versjon og ventet på den endelige versjonen, så det ville ikke være så rart at Før ankomst til den endelige versjonen av den nye iOS 8, måtte vi oppdatere iPadene og iPhonene til iOS 7.1.2.

Har du fått noen av disse problemene på iPad eller iPhone? Er du en av dem som gledet seg til denne iOS 7.1.2-oppdateringen, eller vil du gå direkte til iOS 8? Vi avventer svaret i kommentarene våre.