Uncategorized

Apple kan tape opptil 30% av omsetningen hvis Kina gjengjelder seg

Rod Hall, en analytiker i Goldman Sachs, en enhet som nå er knyttet til Apple og kredittkortet, sier selskapet kunne mister opptil 30% av inntekten hvis Kina gjengjelder seg i forhold til vetoet som Huawei har påført seg i USA.

For øyeblikket fortsetter investorenes prognoser for Apples aksjer i aksjemarkedet å synke. Fra Goldman Sachs tror de det Apple-aksjer vil falle til 178 dollar. Dette er en av de mest pessimistiske prognosene på Wall Street.

Det gigantiske mobiltelefonmarkedet i Kina er av vital betydning for Apple. Men handelskrigen mellom USA og den asiatiske regionen kan ende veldig dårlig for signaturen til det bitte eplet.

Det kan interessere deg | Boikott av Apple vokser i Kina på grunn av Trump og Huawei-veto hjelper ikke

Mange Apple-leverandører fortsetter å operere i Kina

Mange av iPhone’s maskinvarekomponenter er allerede laget utenfor Kina. For eksempel lages Intels 4G-modemer i USA, TSMC-prosessorer lages i Taiwan, og firmaer som Samsung og LG opererer også utenfor Kina for iPhone-skjermer. Men det er et problem, og det er det de aller fleste av Apples produsenter av leverandørkjeder er i Kina. Derfor vil det være ekstremt komplisert å flytte fasilitetene i tide for å unngå et mulig veto.

Selvfølgelig, alt dette uten å ta hensyn til fallet i iPhone-salg i Kina, noe som ville være katastrofalt.

Noen tilbydere som Foxconn og Pegatron har allerede startet utvidelsen til andre territorier som India, Vietnam og til og med USA. Siden president Donald Trump blokkerte Huawies anskaffelse av amerikansk teknologi, har det vært en fryktelig frykt for at Kina vil gjengjelde seg. La oss håpe at hele problemet er løst, siden de viktigste ofrene er oss, forbrukerne.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK