Apple kan være interessert i Swype-tastatur for iPad

For de som ikke vet det ennå, er Swype et virtuelt tastatur tilgjengelig for Android som fungerer på en annen måte enn andre kjente tastaturer. For å skrive med dette tastaturet er det ikke nødvendig å trykke bokstav for bokstav, men bare sveip fingeren over bokstavene som utgjør ordet. Takket være den integrerte ordboken, vil systemet gjenkjenne ordene som kan dannes med disse bokstavene, og vil først vise de vanligste. Hvis du klikker på ordet, blir det automatisk lagt til teksten.

Å bruke Swype kan spare oss for mye tid når vi legger inn tekst på et nettbrett eller smarttelefon, ja når vi først er vant til den radikalt forskjellige bruksmåten.

det har vist seg rykter om at denne teknologien kan nå iOS i nær fremtid. Ryktene stammer direkte fra Aaron Sheedy, VP for Swype at Nuance. Som bekreftet i et nylig intervju har Apple vært interessert i Swype-teknologi, noe som betyr at de virkelig har verdsatt muligheten for å integrere den i iPad og iPhone.

Swype-tastaturet kan komme til iOS i fremtiden

Sheedy bekreftet denne informasjonen under en samtale på Reddit. Sheedys spesifikke spørsmål og svar var som følger:

“Jeg var nysgjerrig på om du noen gang har hatt noen kontakt med Apple. Samtaler der Apple uttrykte interesse for å lisensiere Swype-teknologi for bruk. ” “Ha !. Spørsmålet om million dollar. Ja, vi har snakket med dem, de er intelligente og fantastiske. ”

Det er klart at disse ordene representerer ikke på noe tidspunkt et tydelig engasjement fra Apple, men det lar oss i det minste se at Cupertino-selskapet fremdeles leter etter måter å forbedre det mobile operativsystemet sitt, da de kommenterer iPhone i Canada.

For øyeblikket er det lite sannsynlig at vi vet om de faktisk vil integrere denne teknologien (eller en lignende) i fremtiden. Det vi vet er at denne typen kommentarer utløser ryktene, og med tanke på hvor nær vi er med WWDC, ville jeg ikke bli overrasket i det hele tatt hvis vi i løpet av de neste ukene leser uendelige rykter om iOS 7, den neste versjonen av operativsystemet til iPad som kan vises for første gang under utviklerhendelsen.

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!