Apple kommer inn i nye produktkategorier neste år

Tim Cook, administrerende direktør i Apple, avslørte at selskapet i løpet av det neste året 2014 vil presentere nye produktkategorier

Lederen for selskapet sa at han var ganske sikker på at Apple kan bruke all sin teknologiske rekkevidde, programvare, maskinvare og tjenester til lage nye produkter i kategorier der selskapet ikke deltar for øyeblikket.

tim-cook-all-things-d.jpg

Hvis Cook snakket om utrolig ny maskinvare, programvare og tjenester som kommer i høst eller neste år i april i fjor, nyanserte han nå ordene sine ved å antyde at de nye produktene kan lanseres i andre halvår av 2014.

I noen tid nå har vi gjentatt ryktene og spekulasjonene på bakgrunn av dette Apple skal visstnok jobbe med nye produkter. Det mest bemerkelsesverdige er iWatch, en smartklokke og iTV, et TV-merke fra Apple.

Apple-administrerende direktør kommenterte nylig at “bærbar teknologi“Var et område av”dyp interesse“for selskapet. Hvis vi legger til dette at Apple har utført iWatch-varemerkeregistreringsprosedyrene i flere land, kan vi ha det som et resultat anelse om hvilken enhet som kan være i neste utgivelsesplan.

Apple kunne komme inn i markedet for TV-er og smartklokker i 2014

iwatch_apple

Noen medier, for eksempel iPhone Hacks, minner oss om det Apple har ansatt ansatte til sitt smartklokke-prosjekt, hvis viktigste egenskaper kan være basert på journalen av fysisk aktivitet og helse, men ikke bare begrenset til den.

Siden Steve Jobs kommenterte biografen sin, det skulle gjerne gjort på TV det de allerede hadde gjort med datamaskiner, musikkspillere og telefonerÅ forbedre dem, gjøre dem enklere og mer elegante, ryktene om Apples fremtidige fjernsyn har med andre ord ikke sluttet å gjentas.

Noen av disse ryktene har allerede antydet muligheten for å lansere en TV basert på iOS-operativsystemet. I tillegg antas det at de også kunne stole på Siri som hovedmiddelet for “styre”Av enheten. Takket være dette ville behovet for å bruke en fjernkontroll ende, og vi kunne kontrollere enheten med stemme eller direkte med en annen iOS-enhet (iPhone, iPad eller iPod Touch).

eple-itv.jpg

Det har Tim Cook vist ved forskjellige anledninger fortsatt interessert i tv-markedet. På forrige D11-konferanse var Cook for eksempel igjen interessert i å komme inn i denne sektoren, så vi kommer sikkert nærmere å ha en Apple-TV i stuene våre.

Vi gleder oss til øyeblikket. Og du, er du klar til å oppdage de neste Apple-enhetene?