contadores Skip to content

Apple krypterer ikke iOS 10 Beta 1-kjerne for å lette feilsøk

Den første testversjonen av iOS 10 har vært med oss ​​i noen dager, og i dag er det oppdaget et veldig interessant faktum. Og det ser ut til at Apple ville ha forlatt kjernen til denne iOS 10 beta 1 ukryptert for å lette søket etter mulige feil og sårbarheter.

Sannheten er at det er ganske overraskende at det amerikanske selskapet gjennomfører en så merkelig bevegelse som dette, siden det også er ganske risikabelt å la kjernen være ukryptert, “i sikte”. På denne måten, både sikkerhetsforskere og utviklere kan finne problemer i kjernen av systemet.

ios-10-kjerne-sin-kryptering-2

Så langt så bra, problemet er at du utsetter kjernen til den første betaen til iOS 10 Det gjør det også lettere å finne måter å få tilgang til systemet på, forenkle jailbreaking eller lage malware.. Har Apple tatt hensyn til dette?

Det kan interessere deg | iOS 10 inneholder interessante nyheter relatert til sikkerhet

Apple lar iOS 10 beta 1-kjerne bli utsatt

Dette er oppdaget av en gruppe sikkerhetsforskere og publisert av MIT Technology Review. Uten tvil er beslutningen om å distribuere iOS 10-kjernen ukryptert en veldig viktig endring i Apples policy når det gjelder å beskytte den viktigste delen av systemet.

Det amerikanske selskapet har ikke snakket om denne saken, og det antas at denne bevegelsen har blitt gjort bevisst, siden hvis det var en feil, ville det være ganske pinlig. øye! Dette betyr ikke at sikkerheten til systemet er kompromittert, mye mindreDet er mye lettere å finne problemer og sårbarheter, i det minste mens kjernen ikke er kryptert.

ios-10-kjerne-sin-kryptering-3

Åpenbart, Apple forventes å kryptere iOS 10-kjernen på nytt i fremtidige oppdateringer og prøveversjoner. Det sier seg selv at den endelige versjonen som når publikum sikkert vil komme fullstendig kryptert og beskyttet, så det er ingen grunn til bekymring.

Spor | MacRumors