contadores Skip to content

Apple kunne begynne å montere IGZO-skjermer i 2014

I noen tid har vi sett hvordan Apple i økende grad er opptatt av å lansere produkter med større autonomi. Cupertino-selskapet ser ut til å ha lagt opp til å feie konkurransen i denne forbindelse og tar virkelig store fremskritt for å gjøre det.

Den siste MacBook Air som den har lansert til markedet har en mye større autonomi enn forrige generasjon, og er fremdeles kraftigere og alt ser ut til å indikere at når Mavericks er tilgjengelig, vil den øke enda mer.

igzo-ipad

IPad-en er et av de mest åpenbare eksemplene. Muligens er det nettbrettet som finnes i markedet som har større autonomi og tar hensyn til typen enhet at dette er en veldig viktig faktor for suksessen, siden varigheten gjør at vi alltid kan ta den med på telefonen uten nesten å bekymre oss for om batteriet vil vare dagen. fullstendig.

Med iPhone er saken litt annerledes. Apple streber etter å forbedre autonomien, selv om det fremdeles kommer litt til kort. Er en vanlig ondskap på smarttelefoner og så langt har Apple ikke funnet en måte å øke betydelig. Det går rykter om at iPhone 5S vil ha et batteri med litt mer kapasitet, men dette er kanskje ikke nok.

ipad-maker-display-økning-produksjonen

Det har også gått rykter i lang tid Apple kunne bruke IGZO-skjermer for å forbedre enhetens autonomi og nye bevis får oss til å tro at inkorporeringen av disse skjermene kan være nærmere enn vi tror.

I følge de siste ryktene vil Apple akselerere adopsjonen av denne typen skjerm, og for dette, De holder samtaler med Sharp og LG, to av de viktigste leverandørene i denne typen skjerm.

bakgrunns-skjerm-geometrisk-ipad3

IGZO-skjermer kunne nå iPad en gang i 2014

Sharp kunne allerede øke produksjonen av denne typen paneler, mens LG ser ut til å justere produksjonslinjene for å kunne produsere disse panelene der de tidligere produserte OLED-er og LCD-skjermer.

Takket være denne typen skjermer beveger elektronene seg opptil 10 ganger raskere gjennom panelet, noe som representerer en betydelig reduksjon i energiforbruket og takket være dette øker enhetens generelle autonomi.

I følge kommentarer fra PatentlyApple, kunne Apple vurdere muligheten for å montere denne typen panel i neste generasjon MacBook som ville se lyset i løpet av første halvår neste år 2014, i tillegg til ta dem med i en neste generasjons iPad, selv om de i dette tilfellet ikke oppgir datoer.

Forhåpentligvis bestemmer de seg også for å implementere dem på iPhone og hele iPad-serien, siden vi på denne måten får en ekstra autonomi som uten tvil blir veldig godt mottatt. Tror ikke du