Apple kunne bruke ulovlige materialer i produksjonen av dingsene sine

Kontroversen om cupertino verden stopper ikke. I dette tilfellet er det noe sannheten bare kunne synke ned til manzana i den forstand at det ikke lenger er merket som vi alle ønsket, og at de i dette tilfellet kan rote seg opp mot stadig mer krevende forbrukere. På slutten av dagen må det legges til at det for øyeblikket øker kontroversen med arbeiderne som blir betalt veldig lite og jobber timer og timer på Foxconn for noen måneder siden, de for å ha unngått å betale en del av skattene i USA. UU, og så dette. I dette tilfellet vet vi det Apple kunne bruke ulovlige materialer i produksjonen av dingsene sine.

De eplefirma faktisk har den oppdaget at en del av materialene den bruker i produksjonen av smarttelefonene kan være ulovlig. Jeg forklarer meg bedre. Tinn er materialet som er spesielt undersøkt fordi det tilsynelatende for Apple er importert som andre selskaper gjør fra øya Bangka, som uansett for tiden lider under ulovlig utnyttelse av mineralet som ikke kunne selges og mye mindre brukt av selskaper med så mye prestisje som eplet.

I alle fall er sannheten den manzana Hun har lagt alt hun hadde fingertuppene for å oppdage sannheten i saken, som vi ikke kan si at feilen i dette tilfellet er helt henne, at selv om hun kunne vært mer oppmerksom på hva hun kjøper og hvor de kommer fra materialene for å sette sammen brikkene, i det minste etter å ha kjent mistanken, har han prøvd å rette opp, og selv om han ikke har en veldig god strek, er sannheten at de i dette tilfellet har rettet før noe annet ble oversett. Det er et poeng i hans favør, er det ikke?

Mer info | 9to5Mac