Apple kunne designe retina-skjermen med IGZO-teknologi

Som dere alle vet, tok iPad 3 med seg “Vedtak” Retina-skjerm, med en fantastisk oppløsning på 2048 x 1536 piksler. På grunn av det enorme antall piksler som må fylles på 9,7 tommer, er bakgrunnsbelysningen som kreves mye sterkere, hvilket forverrer batteriet og tilfører til og med litt tykkelse til enhet.

En ny rapport siterer en skjermekspert som sier at de i Cupertino jobber med forbedret retina-teknologi for en oppdatering til tredje generasjon iPad. Den nye skjermen er antatt å være slankere og bruker mindre energi, noe som gjør det mulig å erstatte de nåværende enhetene i den nye modellen med enheter med bedre batterilevetid og mindre behov for varmeavledning.

Richard Shim, analytiker ved forskningsfirmaet OD Visningssøk, mener han, basert på forsyningskjedekildene, som Apple kunne bruke GZO-paneler for å redusere tykkelsen på skjermen og varmen den genererer.

“Vi ser at Apple samarbeider med panelprodusenter for å få en skjerm som gjør det mulig for et tynnere produkt med lengre batteritid.”

Display skrev han i en pressemelding forrige uke:

“Apple jobber med LCD-skjermens forsyningskjede for å oppgradere skjermen, inkludert overhaling av LED-bakgrunnsbelysningen for å redusere kostnadene, foredle den termiske løsningen, redusere vekten ved å skifte ut noen komponenter og foredle overføring av panel for å konsumere mindre energi. ”

I følge analytikeren kan Samsung være en av de sannsynlige produsentene, til tross for at Apple har redusert ordrene for komponenter til iPhone 5 fra koreanerne, som vi allerede har sett. Videre kolliderer dette med en rapport fra Digitimes som vi så om sommeren, som sa at revisjonen av iPad-panelene kunne utføres av det japanske selskapet Sharp. I tillegg har favoritt epleprodusenten Foxconn nylig anskaffet et av Sharps planter som produserer IGZO-paneler, i et tydelig forsøk på å “Gi et slag” til Samsung. Men, Samsung er fortsatt hovedleverandøren av Retina-skjermer i dag for tredje generasjons nettbrett.

Hvis dette ryktet er sant, vil dette bety at Apple vil anerkjenne og godta, som skjedde med den berømte Antenagate-saken på iPhone, at iPad Retina-ytelsen er kanskje ikke på høye standarder. I Steve Jobs ’12 regler så vi imidlertid at det var for å gjenkjenne feil, slik at selskapet ikke skulle ha noe problem med å anerkjenne at interiørdesignen til den nye modellen kan forbedres.

Forskningsselskapet anslår at Apple kunne tjene rundt 7 millioner iPad Retina med den nye teknologien.

Denne rapporten er sammenfallende med en utgitt av Horwitz Jeremy, redaktør av iLounge, hvor han skrev at den forbedrede iPad 3 kunne utgis på slutten av året, inkludert små forbedringer i den interne driften og å endre dock-kontakten for den mindre versjonen som du antar vil bære iPhone 5.

“Apples nåværende plan for den nye iPad er å gi ut en beskjeden modifisert versjon, beholde formen, men introdusere den nye mindre dock-kontakten, en mikrofon bak og en interiørdesignendring for å redusere varmen som sendes ut av enheten . “

Kall det den fjerde generasjon iPad eller bare en ny versjon av den nåværende, men dette det ville være første gang Apple hoppet over den årlige syklusen med oppdateringer fra dine mobile enheter for å oppdatere en iOS-enhet med bedre teknologi.

Sannheten er at selv om det er første gang at fornyelsessyklusen hoppes over, vi ville ikke bli overrasket om Apple gjorde det. Bare se på TV-reklamen for iPad, iPhone og til og med den nye MacBook Pro, de fokuserer alle på én ting, retina-skjermen.

De av dere som har en iPad 3, er du fornøyd med ytelsen til Retina-skjermen? Hva med Apple om å gi ut en forbedret versjon bare noen måneder etter lanseringen av den nye? Sannheten, hvis jeg hadde kjøpt iPad 3 og intet hadde lansert en forbedret versjon, ville jeg ikke være fornøyd.

Del denne gode nyheten med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!

Spor | iDownloadblog