contadores Skip to content

Apple kunne fjerne 187 000 applikasjoner med iOS 11

Vi har varslet iOS-apputviklere i et par måneder om at de bør begynne å oppdatere appene sine så raskt som mulig, da Apple vil slutte å støtte 32-biters apper på iOS 11.

Hvis denne forutsetningen blir oppfylt, kan Apple nå fjerne totalt 187 000 applikasjoner fra App Store etter utgivelsen av iOS 11.

iOS 11-applikasjoner

Den nye versjonen av Apples mobile operativsystem, iOS 11, blir avduket under Apples WWDC-arrangement 2017. Utviklerkonferansen vil bli holdt på McEnery konferansesenter i San José (California) mellom 5. og 9. juni.

Utviklere må oppdatere appene sine for å være kompatible med 64-biters arkitektur

Etter så mange år å oppmuntre utviklere til å oppdatere sine gamle applikasjoner for å gjøre dem kompatible med 64-bits prosessorer som debuterte med lanseringen av iPhone 5SDet ser ut til at Apple er sliten.

Selskapet sendte nylig en e-post til utviklere som advarte dem om å publisere apper uten deres godkjenning. Når det gjelder kompatibilitet med 64-biters arkitektur, inkludert Apple en melding i iOS 10.2.1 og iOS 10.3 om den dårlige ytelsen til 32-biters apper i systemet.

iOS 11-applikasjoner

Som rapportert fra Mashable, 8% av appene i iOS App Store støtter fortsatt ikke 64-biters arkitektur av iPhone- og iPad-prosessorene. Det virker som en veldig liten prosentandel, men det er ingenting mer eller ingenting mindre enn 187 000 søknader.

Selv om selskapet til det bitte eplet introduserte 64-biters chips i september 2013Det var først to år senere at de begynte å kreve slik kompatibilitet fra utviklere av iPhone- og iPad-applikasjoner.

Som vi allerede har nevnt flere ganger, oppfordrer vi deg til å oppdatere opprettelsen før den eventuelt fjernes i iOS 11.