Apple kunne forlate Foxconn og bytte til Pegatron for lavpris iPhone-produksjon

I dag gir vi deg viktige nyheter for de kommende utgivelsene som forventes av Apple. Vi har praktisk talt nådd midten av året, og vi har fremdeles ingen nye epleprodukter på markedet, så det som venter oss fra nå til slutten av året kommer til å bli flyttet.

Av denne grunn må selskapet som er ansvarlig for produksjonen av iGadgets være forberedt og presist de fra Cupertino har alltid betrodd Foxconn en stor del av produksjonen av produktene sineMen som vi leser i dag, kan det forholdet komme til å bli slutt.

Apple kan gå til Pegatron for å tilby en billigere pris når de produserer den neste lavpris-iPhone

Vi leste allerede for noen dager siden at Pegatron planlegger å ansette 40 000 nye ansatte, en uvanlig praksis hvis det ikke er fordi selskapet forbereder seg på produksjon av noe stort. Dette ryktet drev spekulasjoner om lanseringen av iPhone Low Cost, men på den annen side noen kilder begynner å påpeke at Pegatron vil være eneansvarlig for produksjonen av nevnte iPhone.

Dette ble uttalt av Daiwa Capita-analytiker Birdy Lu:

“Pegatron kan utgjøre en langsiktig risiko for Foxconn fordi den allerede fanger marginene for å levere flere komponenter, slik at den kan tilby mer konkurransedyktige priser. Foxconns trendtrender er ikke en garanti. ”

iphone-lavpris-transpare.jpg

Hvis vi vurderer at Pegatron for øyeblikket går inn i en fjerdedel av det Foxconn legger inn, kan det utledes at selskapet har store ambisjoner og det vil ikke være langsiktig å tro at det er i stand til å tilby Apple Priser som passer perfekt til hva Cupertino vil ha for sin lave pris-iPhone.

Dette kan være noe dramatisk for selskapet som til nå hadde vært Apples høyre øye. Akkurat nå, 60-70% av Foxconns inntekter kommer fra Apple og montering av enhetene dine, hvis veien er stengt, kan vi få en liten ide om hva som kan skje.

Som vi har kunnet lese på iPhone i Canada, sa Foxconn-presidenten at han ønsket å bli litt uavhengig av Apple og se etter nye leverandører for ikke å helle hele økonomien hans i Cupertino-selskapet, kanskje dette er et godt tidspunkt å gjøre det.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!