IHS tvil 12,9-tommers iPad PRO kan være levedyktig

Apple kunne ha stoppet utviklingen av 12-tommers iPad PRO

Angivelig kunne selskapet ha stoppet utviklingen av dette nye nettbrettet.

Store skjermer er på moten. Det er ikke bare ca.Det blir lettere å se smarttelefoner med større skjermer, de såkalte phablets, ser det også ut til at det blir implantert mote i tabletter. Det er ikke første gang vi har hørt om muligheten for at Apple jobber med en 12-tommers iPadI dag bringer imidlertid ikke ryktene gode nyheter.

I følge de siste lekkasjene eplebedriften ville ha stoppet utviklingen av iPad Pro, det 12-tommers nettbrettet som har blitt snakket om så mye ved andre anledninger på grunn av de lave forventningene til fremtiden som denne markedsnisjen ser ut til å ha. Men Apple ville ikke være det eneste selskapet som har stoppet prosjektet sitt produserende nettbrett, siden andre selskaper også ville ha gjort det samme.

iPad-Pro-Maxi

Samsung har åpnet dette markedet

Det sørkoreanske selskapet Samsung har nylig åpnet denne nye nisjen for nettbrett med en stor skjerm med 12,2-tommers Samsung Galaxy Note Pro. Apple var opprinnelig forventet å bli med på denne nye trenden med iPad Pro, men ifølge flere medlemmer av nettstedet Digitimes, ville selskapet ha ombestemt seg.

Som vi sa for noen øyeblikk siden, ville hovedårsaken være ingen ringere enn de få forventningene som finnes i dette nye segmentet av nettbrettmarkedet, og det er at du bare må se salgsforventninger for 12,2-tommers Galaxy Note Pro, som forventes å selge bare en million gjennom 2014.

ipad-pro-os-x-2

Store nettbrett genererer ikke stor interesse

7-tommers nettbrett er en suksess gitt at de er veldig komfortable enheter å transportere og betjene med en hånd, og det er sant det 10-tommers nettbrett er også godt mottatt blant brukere ser det ut til at de ikke er så tydelige med større modeller.

Tilsynelatende, som rapportert av Digitimes, ville de ikke bare ha lagt merke til det det er ikke mye interesse for denne typen nettbrett blant brukere, men det er ikke blant utviklere og ledere av de forskjellige plattformene.

ipad-pro-q3-2014

Videre må vi legge til dette De ville også ha utelukket muligheten for å lansere et nettbrett med et dobbelt operativsystem., det vil si et hybrid operativsystem med iOS og OS X.

Og dermed, Apple ville bestemt seg for å stoppe iPad Pro-prosjektet og arkivere det, men hvem vet om tabellene i fremtiden vil endres og de vil ta det igjen.