contadores Skip to content

Apple kunne integrere Shazam i iOS 8 Født

Apple kan inkludere Shazam som standard i iOS 8 for å lette oppdagelsen av sanger for brukerne

Gjennom årene har vi sett hvordan Apple har vært opptatt av å integrere de mest populære sosiale nettverkene i selve iOS-økosystemet. De første som gjorde det var Facebook, og senere fulgte Twitter, Flickr og Vimeo. Nå, ifølge de siste ryktene, kunne Apple gå et skritt videre og integrere en av de mest populære applikasjonene fra App Store. Vet du allerede hvilken vi snakker om?

Det virker som om epleselskapet allerede kunne ha en liste Shazam-integrasjon og vil forhåndsvise denne funksjonen på kommende WWDC 2014 Det arrangeres i begynnelsen av juni, og Apple forventes å presentere den nye iOS 8, samt mindre maskinvareoppussinger.

På denne måten planlegger Apple å publisere denne populære funksjonen for å oppdage nye sanger i den kommende iOS 8, som lar brukeren oppdage et nytt tema eller artist direkte fra sin iPhone eller iPad, og sikkert mye raskere enn om vi måtte ty til Shazams egen søknad.

shazam-app-iphone

Alt dette er selvfølgelig fortsatt rykter om noen mennesker i nærheten av Apple og som hevder å kjenne selskapets planer på kort sikt. Videre legger de til de fra Cupertino ville sette i gang en samarbeidsplan med Shazam Entertainment Ltd.Så vi kan til og med se nye funksjoner utover sanggjenkjenning.

Apple ville ha oppnådd en avtale med Shazam om å starte en felles samarbeidsplan

I følge kilder i nærheten ville Shazam bli integrert i iOS 8 på samme måte som Facebook eller Twitter er nå, slik at brukere ikke trenger å laste ned det separat. En av måtene det brukere vil kunne bruke til å oppdage en sang vil spørre Siri: “Hvilken sang spiller?

Shazam-ios-8

Som vi har sett på iPhone i Canada, nevnte kilder det også Apple fortsetter å prøve å bringe iTunes Radio til flere land, men problemer med lisensavtalene mellom de forskjellige plateselskapene ville forsinke dette målet. I tillegg, som vi tidligere har rapportert, vil Apple også ha tenkt å gjøre iTunes Radio til en helt uavhengig applikasjon i iOS 8 for å gi den større synlighet i systemet.

Vil du se Shazam integrert i iOS 8?

Last ned Shazam for iOS-enheter

[Appbox id=284993459]