Apple kunne lansere 12,9-tommers “iPad Pro” sent i 3. kvartal

Hvis du er faste lesere av iPadizate, vil du ha lagt merke til at vi har snakket i noen uker om ryktene som sikrer at Apple lanserer en 12,9-tommers iPad i år. Denne “gigantiske” iPad-en har blitt kalt iPad Pro i alle medier.

Vel, den taiwanske publikasjonen DigiTimes har nylig gitt ut en rapport som sikrer at “markedskilder” har fortalt dem at Cupertino-selskapet lanserer den 12,9-tommers iPad Pro i slutten av tredje kvartal i år.

Et nytt rykte sikrer at vi får se en iPad Pro før slutten av året

Som DigiTimes har lagt ut:

Samsungs nylig lansering av 12-tommers nettbrettmodeller forventes å få fart på Apples utvikling av sin store iPad. Markedskilder har bemerket at Apple trolig vil lansere sin 12,9-tommers modell allerede på slutten av tredje kvartal i år. “

ipad-pro-q3-2014

Men som vi har sett de siste ukene, er DigiTimes ikke det eneste mediet som sikrer at Apple lanserer en 12,9-tommers iPad med en oppløsning på 2732 × 2048 piksler. Tidligere denne måneden sa Evercore-analytikeren Patrick Wang det iPad Pro ville være en “hybrid” enhetDet vil si at den ville kombinere det beste av nettbrett og det beste fra bærbare datamaskiner for eplemerke. I følge Wang ville iPad Pro komme drevet av Apples nye A8-brikke, som allerede ville hatt en Quad core CPU.

DigiTimes har også forsikret at Apple allerede samarbeider med sine produsentpartnere og komponentleverandørene for å utvikle neste generasjon av både iPad Air og iPad mini Retina. Når de kommenterer iPhonehacks, forventes det at de nye iPad-modellene vil bli lansert, som vanlig de siste årene, mellom oktober og november.

ipad-pro

For øyeblikket er det bare rykter, men vi vet allerede at når vi snakker om Apple, generelt betyr ryktene at noe blir forberedt. Selv om det er sant at vi ennå ikke har sett noen lekkasjer av deler, noe som normalt markerer startsignalet for å begynne å tro på et mulig epleprodukt, er det allerede flere medier som begynner å snakke om iPad Pro.

Hva ville du tro om en 12,9-tommers iPad? Ser du det som nyttig, eller tror du at det eneste det vil gjøre er å ta bort fra MacBook Pro og Air?