Apple kunne lansere en billigere iPad Mini i år. Retina Display-versjonen i 2014

Nok en gang dukker det opp rykter om at iPad Mini 2 med Retina-skjerm kan ta lengre tid enn mange forventet og ikke løslates før langt ut i 2014.

For noen dager siden kom dette ryktet fra Digitimes hånd, selv om kort tid senere trakk media seg tilbake og sa at iPad Mini 2 muligens kunne komme i år. Nå snakker en kjent analytiker som Ming-Chi Kuo fra KGI Securities om det samme og sier det i 2013 kommer det ingen ny generasjon iPad Mini med retina-skjerm.

ipad-mini

Kuo har publisert et notat for sine klienter der han snakker om de kommende Apple-utgivelsene. I følge dette notatet vil vi se iPad 5, men ikke en andre generasjon iPad Mini.

IPad Mini 2 med Retina-skjerm kommer kanskje ikke før i 2014, og Apple kan lansere en billigere iPad Mini i år

I følge kontoen,forsinkelse“(Forsinkelse kan ikke sies som sådan, siden Apple aldri ga en spesifikk dato), skyldes det produksjonsproblemer siden selskapet har sviktet optimaliser komponenter nok til å gjøre enheten mer energieffektiv.

Kuo håper det iPad Mini 2 skal slippes en gang mellom mars og april 2014. I tillegg mener analytikeren også at Apple kunne lansert en iPad Mini billigere enn den nåværende. Et nettbrett med en A5-prosessor, som kunne komme fram til slutten av dette året, sannsynligvis i desember, sammen før julebordet.

presentacion-ipad-mini

Analytikeren mener at Apple kunne lansert dette billigere nettbrettet for å kunne kjempe mot lave kostnads ​​Android-enheter. En måte å komme inn på markedet og begynne å gjenvinne andelen de har mistet de siste månedene, selv om det ærlig talt ikke virker for sannsynlig at Apple vil begynne å konkurrere om pris til bekostning av lansering av middelmådige produkter.

Kuo tror også at iPad 5 vil se lyset sammen med iPhone Mini, Apples rykte om smarttelefon med en plastkasse. Også tror at denne versjonen av mobilen vil se lyset før iPhone 5S, siden produksjonsprosessen vil være enklere.

Vi må selvfølgelig huske på Kuos ord. Analytikeren har en veldig god suksessrekord og det betyr at han har veldig gode kontakter i produksjonslinjene eller i Apple selv, så han vil helt sikkert ha førstehåndsdata.

Det er som det måtte være, vi vil ikke være 100% sikre, før noen fra Cupertino trer inn på en scene og begynner å presentere nyhetene slik de påpeker fra Ibtimes. Får vi se iPad Mini 2 i år? Det er tidlig å finne ut og ryktene er helt motstridende.