contadores Skip to content

Apple kunne lansere en gullfarget iPad Air 2

Apple iPad Air 2 kunne komme i gull

I følge en ny analytikerrapport Ming-Chi Kuo, Apple kunne lansere en gullfarget versjon av den kommende iPad Air 2. Denne nyheten kan være legitim hvis vi vurderer kilden, siden Kuo i denne forstand alltid har vært preget av å gi nyheter og forutse hendelser på noen iOS-enheter før de offisielt ble utgitt.

I denne anledningen, som vi har nevnt, et nytt rykte antyder at Apple kan presentere en gullfarget Air 2. Sannsynligvis dette finner ikke sted 9. september, datoen som selskapet har planlagt å holde et arrangement der det vil presentere den nye iPhone 6 og kanskje en smartklokke. Men Apple har likevel Nok en begivenhet planlagt til oktober hvor det kan være når vi ser den sære iPad Air 2.

ipad-air-2-dorado-2

Her er hva Kuo mener den nye iPad Air 2 kan ha:

“I lys av begrensede utviklingsressurser og det faktum at iPad Air bidrar mer til Apples salg og fortjeneste enn Mini, tror vi at bare Air 2 vil ha en betydelig forbedring av spesifikasjonene i år, inkludert antirefleksbelegg for det øvre objektivet, full laminering for pekeplaten, et gullfarget metallhus, en A8-prosessor, Touch ID-fingeravtrykkleser og et 8-megapiksel bakkamera. iPad Mini kan også oppdateres med fingeravtrykkgjenkjenning. ”

Den siste presedensen er iPhone 5S

Som Business Insider-gutta sier, er mange brukere ganske skeptiske når de tror at en Air-versjon i gull kan lanseres. Men noe lignende skjedde den gangen med den gyldne iPhone 5S i Asia. Så kanskje ideen om at de fra Cupertino kan presentere en iPad Air med disse egenskapene, er ikke for langsiktig.

ipad-air-2-dorado-3

For øyeblikket kan vi ikke forsikre at det endelig vil skje, og alt vi kan gjøre er å være tålmodig og vente på å se hva som skjer. Foreløpig vil vi fokusere på det som kommer neste gang, grunnlaget for 9. september, som sikkert vil bringe oss mer enn en overraskelse.

Tror du det bitne eplefirmaet endelig vil lansere en gullfarget iPad Air 2? Diskuter din mening med oss, vi vil gjerne vite den.