contadores Skip to content

Apple kunne lansere en totalrenovert iPad mini i 2019

Alt ser ut til å indikere at Apple planlegger å presentere to nettbrettmodeller i løpet av første halvår i år 2019. I teorien forbereder selskapet allerede utviklingen av en iPad (2019) og en iPad mini 5. Når det gjelder femte generasjons iPad mini antyder ryktene at den vil treffe markedet med funksjoner som vil gjøre det til et totalrenovert apparat.

Uten å gå lenger, fikk vi i går nyheten om at iPad mini 5 kunne ha kompatibilitet med Apple Pencil og Smart Keyboard. Noen data som avslører det vil ha noen likheter på designnivå med de nyeste iPad Pro-modellene som ble utgitt i slutten av 2018.

Det kan interessere deg | IPad mini 5 ville ha et kamera med blitz, i følge denne lekkasjen

Alle nyhetene om alle iPad-modellene fra 2019

Apples iPad mini har ikke blitt oppdatert siden 2015, så dette året kan være en god mulighet til å oppdatere nettbrettet. Men selskapet skal ikke skynde seg, og bør dra nytte av den radikale endringen i utformingen av den nye iPad Pro for å tilby et nettbrett med lignende design, men i en mindre størrelse.

Imidlertid ser det dessverre ut til at dette ikke vil være tilfelle. Det spekuleres i det iPad mini 5 har ikke Face ID, og ja med en fysisk startknapp som implementerer Touch ID-funksjonen.

Derimot fra Bloomberg rapporterer de at selskapet kunne lansere en ny iPad Pro i løpet av våren 2020, og introdusere et 3D-laser kamera.

Når det gjelder modellene som kommer ut i 2019, vil deres egenskaper være basert på nyhetene i iOS 13. Denne versjonen av Apples mobile operativsystem vil ha eksklusive funksjoner for iPad. Vi må vente med å vite mer detaljer, men foreløpig tyder alt på at de to neste iPad-modellene vil være det økonomisk veldig rimelig.