Apple kunne lene seg på Samsung for å lage iPad Mini Retina-skjermer

I løpet av det siste året har vi snakket mye om Apples intensjoner om å bli uavhengig av Samsung når det gjelder å produsere mange av de viktigste komponentene for enhetene dine. Det ser ut til at spenningen mellom de to selskapene er et uoverkommelig hinder for å fortsette med deres industrielle allianse.

De siste ryktene antyder imidlertid at Apple ikke vil synes det er så lett å bryte bånd med det sørkoreanske selskapet, og at dets intensjoner, i det minste for produksjonen av iPad Mini Retina-skjermen, ville være overlater en del av produksjonen til Samsung igjen. Motivene? Nå forklarer vi dem for deg.

Egenskaper-ipad-mini-retina

Sharp og LG Display har problemer med produksjonen av skjermen til den nye iPad Mini Retina

Som et tegn på sammenbruddet i forholdet mellom Apple og Samsung overlot de fra Cupertino opprinnelig produksjonen av paneler for den nye iPad Mini Retina til Sharp og LG Display. Nå, i den måneden den nye nettbrettet skulle komme på markedet, ser det ut til at tilbudet produsert av disse to selskapene er ganske lite.

Ikke overraskende har vi i dag fortalt deg hvordan den dårlige produksjonsytelsen til Sharp ville være en av hovedårsakene. Med disse dataene foran ser det ut til at Apple ikke har noe annet valg enn å vende tilbake til Samsung til sikre en konstant tilførsel av skjermer for den nye iPad Mini Retina.

ipad-mini-fabricacion

Vi må også ta hensyn til uttalelsene fra administrerende direktør i Apple, som tidligere denne uken viste sin bekymring for de tilgjengelige enhetene til den nye minitabletten for høytiden: “vi vet hvor mange enheter vi har, men vi vet ikke hvor mange vi vil selge

Apple kunne igjen stole på Samsung med sine produksjonsfordeler for sine teknologiske fordeler og sin store produksjonskapasitet

Det virker ganske klart Apple må fortsette å produsere sine komponenter med Samsung, i det minste til et selskap dukker opp med nok kapasitet til å tilfredsstille den høye etterspørselen etter enheter som Apple trenger. Foreløpig vil begge selskapene måtte legge avvikene sine til side, spesielt Apple, hvis de vil unngå å henge “utsolgt” -skiltet denne julen.

ipad-mini-2-retina

Som nevnt på MacRumors, mens iPad Mini Retina-enhetene forventes å være noe begrenset, iPad Air for øyeblikket presenterer ikke disse problemene og alle som kom til en Apple Store i morges har klart å få tak i den uten noe problem.

Vil du kjøpe iPad Mini Retina når den er tilgjengelig?