contadores Skip to content

Apple kunne presentere iPad Mini 3 i november og også kalle det “Air”

For rundt seks måneder siden ble den andre 7,9-tommers iPad-modellen introdusert

Nesten alle Apple-produkter, hvis ikke alle, hvert år har de noen oppussing: enten design eller interiørutstyr. Og iPad Mini hadde ikke tenkt å bli mindre enn resten av enhetene fra eplefirmaet.

Ifølge et fransk nettsted, de fra Cupertino de skulle forberede den tredje generasjonen av 7,9-tommers iPad-skjerm. Dette ville være tilgjengelig innen utgangen av året og ville ha noen andre endringer i design og utstyr, og kanskje også i navnet.

Husk at iPad Mini 2, også kjent som Mini 2, ble presentert 22. oktober på Yerba Buena Center i San Francisco. I tillegg til å ha bedre tekniske egenskaper, takket være de nye elementene som er inkludert i den, skilte den seg fra den første Mini-modellen ved at den integrerte en Retina skjerm.

ipad-mini-3-november-luft-1

November ville være nøkkelmåneden for den nye modellen

I følge det franske nettstedet Now Here Else kunne iPad Mini 3 bli presentert innen utgangen av året, og spesifikt i november måned. Apples nye 7,9-tommers nettbrett er forventet holde samme pris som har den minste størrelsen.

I tillegg er det også forventet å ha lignende egenskaper som iPad Mini Retina, men med noen nye funksjoner. I følge Ming-Chi Kuo, en analytiker ved den taiwanske basen i KGI Securities Co. Ltd., kan den nye nettbrettet ha den nye A8-brikken, Touch ID, NFC fingeravtrykssensor og ISight-kamera med 8 megapiksler.

ipad-mini-3-november-luft-2-

Den nye iPad Mini kan endre navn

Et annet rykte som pekes rundt hva som kan være den nye 7,9-tommersmodellen, er den som angår dens konstitusjon. Tilsynelatende ville Apple forberede en nytt nettbrett som var så tynt, eller mer, enn iPad Air.

På denne måten ville de gjøre en Mini lettere og tynnere enn forgjengerne og kunne fått et nytt navn. Akkurat som de fra Cupertino gjorde med den 9,7-tommers iPad, som endret navnet til den siste modellen fordi den var den letteste, fordi de ville gjort det samme med Mini og vil også inkludere i handelsnavnet “Air”.

ipad-mini-3-november-luft-3

Den nye iPad Mini 3 ville bli det Tilgjengelig i kapasitetene som Apple-nettbrett vanligvis har: 16, 32, 64 og 128 GB lagringsplass, i tillegg til å være tilgjengelige versjoner med WiFi eller WiFi + LTE, som vi kan lese i Ecumenical News.